Friday, May 6, 2011

[Sepuluh Perkara] Day seven : 10 important people

Lets play game sepuluh perkara. Anda belum terlambat.
 You will enjoy it! 


SEPULUH PERKARA

one : 10 things about you
day two : 10 things you love
day three : 10 things you hate
day four : 10 things you want to say to one person
day five : 10 wishes
day six : 10 items you can’t live without
day seven : 10 important people
day eight : 10 of your favourite songs
day nine : 10 ways to win your heart
day ten : 10 final words

Keluarga Mak, abah, along, angah, kak ana, ajim, aliyah. Si Dia #futurehusband Insyallah. #Futuremak&abhinlaw pak cik sabtu & mak cik rokiah, bole saya jadi menantu pak cik dan mak cik dan isteri yang sah kepada si dia?. Kawan kawan sayang semua kawan kawan dari kecik, tadika, skola rendah, menengah, PLKN Cancun Park Pasir Mas, UiTM Segamat, UiTM Shah Alam dan sekarang. Follower belog Korang mmg the best! korang follower belog ni sbb ape ea?. Silent readers walaupun aku tak kenal sape korang tapi aku tahu korang baca belog yg tak seberapa ni. Thank you so much. Bos & HR & Finance kat office dorang memberi sumber duit gaji utk aku hikhikhik. Tuan rumah sewa kalo tade tuan rumah mane aku nak merempat? umah sendiri takde lagi.  Pak cik driver bas driver aku hari hari pegi dan balik keja. Terima kasih pakcik!. Pak cik driver teksi/ktm dorang penting jugak sbb kadang kadang aku malas tunggu bas aku naik teksi je. Then bila aku balik seremban aku nek KTM pulak :).




Korang nak join jom la. Nak jugak baca korang punya. Masih belom terlambat. Jom join!


24 comments:

  1. bagus benda ni.. tolong menjana idea hap-det entri, ann.? :)

    ReplyDelete
  2. hikhik kak mira cm best je 10 perkara ni ! ni nk join gak nih :p hehehe

    ReplyDelete
  3. jd driver teksi laa lepas ni.. heHe

    ReplyDelete
  4. @Red
    hekhek tahu takpe :D kadang hari hari tak de idea. :D

    ReplyDelete
  5. @myracupcake jom la join dik! nk bace mira punye jugak! nnt akk terjah! ;D

    ReplyDelete
  6. @ejulz hahah apesal tetibe jadik drebar teksi plak?

    ReplyDelete
  7. Kita updated waktu yang sama agaknya

    mwahahahahaha

    ReplyDelete
  8. @Amoiahah mungkin jugak ;D tp ai autopublish :P smlm lagi da bwt kekeke

    ReplyDelete
  9. @zairatul ain kekeke autopublish. smlm lagi dah draft :D

    ReplyDelete
  10. hee.mira xbuat2 lagi.nanti habis exam sambung :)

    ReplyDelete
  11. cepatnyaa update..rajinnyaa..menarik jugak..sempat lagi ke nk join ni

    ReplyDelete
  12. @mira farhanah hehe tak takpe take ur time. bila bila nak buat pon tak pe :D

    ReplyDelete
  13. @merahitujambu sempat je yunk~ saje saje je buat mende ni. at least belog terupdate kekee

    ReplyDelete
  14. tnye tumpang...ni bukan anjuran spe2? o nk kne link kn ke mne2??

    ReplyDelete
  15. @si skru™ hehe ekceli mende ni da ramai buat dah.. kte start bwt dari kawan kite http://sherahxoxo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. ramai yg join ni, i tak join sbb malas nk update hari2,, hehe!! btw, muka u macam pelakon eira shazira la.. ;)

    ReplyDelete
  17. @Amirrah Zawani oh mennn! teruja u komen blog i! heeeeeee thanks mira! :D haha i pon malas senanye update hari2. ade je yg i ter skip tak berturut turut keke :P oh semmmenn eira shazira yg tiru muka i tu. wkakka joke!

    ReplyDelete
  18. comel betul cara mira list..like like.. :)

    ReplyDelete
  19. i love pkcik drebar bas..krn............dotdotdot......(tidak lbh dr 100pth perkataan)

    hahaha..

    ReplyDelete

This is best brooooooo!