Thursday, May 12, 2011

[Sepuluh Perkara] Day ten : 10 final words



day three : 10 things you hate
day five : 10 wishes
day seven : 10 important people
day ten : 10 final words


#1 Last day sepuluh perkara. Ekceli da terlebih sepuluh hari since day one. Byk skip skip hari. Almaklumlah busy women. HAHA
#2 Walaupun aku rasa macam tgh buat assignment lecturer Sherah kasik. Walaupun Amoi abes dulu Sepuluh Perkara ni dari aku, tp at least blog aku dah terupdate
#3 Dalam sepuluh hari tu, Day four : 10 things you want to say to one person aku rase paling susah. Memula aku mmg nk wat pasal kekasih ati, tp macam org menyampah plak, nk wat pasal mak, abh, last² aku google tgk org punye kehkeh so buat pasal kekasih.
#4 Satu lagi day nine : 10 ways to win your heart  juga susah. Aku macam tak tau plak cmne nak menangi hati aku. Perlu mendalami diri sendiri lagi lepas ni. 
#5 Final words ni pon aku tak tahu senanye nak ckp ape dah
#6 Korang yg dah join Sepuluh Perkara ni dah abes belom? Yg belum join meh pakat ramai ramai join jom.
#7 Dah kenal aku tak? belum kenal bace Sepuluh Perkara ni ye
#8 Akhirnya habes jugak Sepuluh perkara ini. Mencabar tahu?
#9 Tolong la bos aku approve cuti awal Jun nnt
#10 Ok bai. tak tau dah nak cakap ape.

6 comments:

  1. dh kenal dh lepas buat 10 pekara ni...ehehehe

    ReplyDelete
  2. untunglah dah habes. hehe tahniah kak mira ;)

    ReplyDelete
  3. Hi sis!
    saya copy 10days challenge ni ye. Hihi =D

    Tq ^^

    ReplyDelete

This is best brooooooo!