Monday, May 9, 2011

[Sepuluh Perkara]Day eight : 10 of your favourite songs



Assalamualaikum sumorang!. Sorry ye weekend mmg sangat la jarang nak update blog. So blog akan tergendala seketika time weekend. 


Lets play game sepuluh perkara. Anda belum terlambat.
You will enjoy it! 




day three : 10 things you hate
day five : 10 wishes
day eight : 10 of your favourite songs
day nine : 10 ways to win your heart
day ten : 10 final words

  1. You and I Both-Jason Mraz [lagu fevret sepanjang zaman]
  2. Because you love me -Celine Dion [suara Celine dion terbaik]
  3. Yang Terindah - Dak Mie [OST I'm not single]
  4. How do I live without you - Trisha yearwood
  5. Sedetik Lebih - Anuar Zain [suara dia lirik dia ngaummmm]
  6. Only One - Yellow card [meaningful]
  7. Yellow - Coldpay [suka dgr time ady nyanyi!]
  8. This I promise You - Nsync [and I will take,You in my arms,And hold you right where you belong,Till the day my life is through,This I promise you]
  9. 150 Juta - Fynn Jamal [saya kenal sayang saya]
  10. Jangan pisahkan - Deddy Dores & Mayang Sari [original singer]



p/s: Amoi dah abes Sepuluh perkara ni. Padahal aku yg start dulu. Kekekek. Tahniah amoi! sebab dah menamatkan assignment ini =D

6 comments:

  1. suke gile jason mraz!
    sep sep
    ^_^

    ReplyDelete
  2. sebenarnya aku bersyukur betul dah habiskan benda ni.

    sib baik 10 hari jah. dibuatnya kalau 30 hari punya challenge. mahu pitamz aku buat benda ni.

    T_T
    wweeehhhuuuu

    ReplyDelete
  3. wahhh mira dah masuk day 8 ya, saya baru saja masuk day 5.... mencabar tau nak pikir semua jawapan...

    ReplyDelete
  4. @Amoihahha 30 hari punye challenge mmg aku tak join kot. sakit otak nak pikir wkakak

    ReplyDelete
  5. @nadia ar-rumaisha hehehe tak sabar nak abes kan day 10. kekek. susah tahuuu

    ReplyDelete

This is best brooooooo!