Tuesday, May 10, 2011

[Sepuluh Perkara] Day nine : 10 ways to win your heart

Task hari ni agak mencaba otak aku ye. 


day three : 10 things you hate
day five : 10 wishes
day seven : 10 important people
day nine : 10 ways to win your heart
day ten : 10 final words
  1. TrustworthyDi percayai dan jgn menipu. 
  2. Have a good sense of humor. Idup tanpa humor ape la jadi kan?
  3. Always make me smile. Pasti ceria je hidup. Bangun pagi senyum, sblm tidur senyum :)
  4. Surprises. I love suprises! Tapi kadang kadang surprises tu tak menjadi sbb aku dapat rase. kekekek
  5. Sweet. Sometimes can be sooo sweet. Kalo hari hari sweet nnt takde rase 'sweet' tu dah.
  6. Neat and Clean. jangan jadi pengotor. geli tahu?
  7. Be there for me. Ape jadi kat aku sekali pon, he's always be there for me.
  8. Communication. Nak buat ape sekalipun tell me. At least i noe where and with whom are you. 
  9. Be proud of me. Tell other people exactly who I am :)
  10. But most of all, just be yourself, because that’s the reason I like you; the reason I fell for you. I like you just the way you are. Don’t change for anything or anyone.

Phew. Abes jugak day nine ni. mencabar tahu? 

10 perkara di atas berjaya di menangi oleh jejaka ini :) 








2 comments:

  1. seronok kan bila si dia ada macam semua yg kita nak :)

    ReplyDelete
  2. @nuraitul alhamdulilah. seronok. tp kadang kadang gaduh jugak :)

    ReplyDelete

This is best brooooooo!