Saturday, May 14, 2011

Top 3 Maharaja Lawak minggu ke-7


Menggelabah biawak bila blogspot under maintenance. Sehari suntuk smlm tak leh log in blog. Stress jek. Blogcrawling je la keje nye smlm. Dah tu tgk entry 2 terakhir aku ilang. demmm ah. sblm tu komen ilang. Ni entry plak ilang. pagi ni bukak tgk dalam draf. Nasib tak ilang. tapi comment utk entry tu semua hilang. grrrrrrrrrrrr

Tak pe. Meh kte layan Maharaja Lawak smlm. Layanzzzz







Top 3 Maharaja Lawak minggu ni. 

Cian kat nabil. Keluhan dia smlm macam time Raja Lawak dlu. Time tu die buat pasal Bruce Lee. Cian nabil. Tak pe nabil. Ada masa lagi utk wat yang lebih baik. You are among the best.!



17 comments:

  1. ta pe.. pcaye lah, nabil bakal bangkit :)

    ReplyDelete
  2. ramainye hilang entry...cik aisha pun senasib...geram gak...huhuu

    ReplyDelete
  3. af suka Jozan dgn Sepah..ckp pasal hilang2 ni,af hilang entry..;(..bengang jer..

    ReplyDelete
  4. ramai komen jozan tiru yg jpn tu, tp klau ikut jambu tiru gak show jpun. klau ikut xkesah le tiru k x tiru, tp klau dpt buat pnonton gelak - misi seorang pelawak da tcapai. kan?

    p/s: bila org da ada faveret komen kompom brat sblah ngn yg dia suka j.

    ReplyDelete
  5. silent comedy uh cik scya faham sepah dengan jozan je . cik scya tak brillian mcm mmat khalid k?

    ReplyDelete
  6. sama laa cik mira..tekanan saya di buatnyaa...grrrrrr...sabar banyak2..komen hilang...entry slm hilang tpi nasib ada balik.....komen jee hilang

    ReplyDelete
  7. sy xpernah tgk lg raja lawak ni. hihi

    ReplyDelete
  8. @Otakku Otaku oh ye ke? baru aku tawu huhu. rancangan jepon ek? btol la tu.. masing2 ade faveret kan. aku faveret nabil tp die perform tak bape best so aku pilih laen.

    ReplyDelete
  9. @Scya Lollitakehkehkeh. ayat last tu kite suke ehehe

    ReplyDelete
  10. @merahitujambu entry ilang ade balik komen ilang tak balik balik huhuhu

    ReplyDelete
  11. mmg gelak tengok 3 mereka ni :)

    p/s : muka awak macam pelakon eira tu la :)

    ReplyDelete
  12. @Nur Hawa Mohd Zin hehe tgk byk kali pon gelak cmtu jugak kekek :P

    err eira? hehe ane ade la. :D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!