Wednesday, May 18, 2011

Widget Follower ilang. Entry ilang. Again???

Cadangnye tanak update tp tetibe terupdate. Skali tgk blog aku len macam jek. Entry ilang lagi!Tgk edit post. entry aku dah masok draft tahu? Jadi macam hari tu jugak. Masok draft komen ilang. Y.Y  Blogspot under maintenance lagi. Sekian mekasih.



Macam terjadi aritu. Entry ilang. Tpi nasib blog still boleh log in lagik. 


Aku baru perasan bila khairul ckp kt Shoutbox tak jumpe tmpt nak folo. Widget follower ilang!Cer korang tgk widget follower korang ade takSemoga blog dalam keadaan baik baik aja. 


dah gwa ngantok. malas nk layan. lepas ni mungkin tak update beberapa hari. mungkin. kuat kan hati mira.


UPDATE
Some ade yg ilan widget follower some tak ilang. 
\Blogspot under maintenance kan. So pepaham je la 




p/s: sorry korang tak balas jejak. nnt akn ku balas semua jejak korang ye. thanks menyinggah ;)

27 comments:

  1. sama lah kak mira . widget followers dalam blog saya pom hilang . T_T

    ReplyDelete
  2. hye mira...
    chara punyer entry pun msk draft.pastukan komen pun hilang jgak..follower pun xda..huhu~

    ReplyDelete
  3. tapi entri tak hilang pun.

    hehe


    - amoi :)

    ReplyDelete
  4. ingtkan aku je masalah mcmtu..suspen je...geram la ngn blogspot...apa je la dorang nk buat..tak setle2 lg..bala bala..

    ReplyDelete
  5. update baru blogger nampaknye ada bug .... adoi

    ReplyDelete
  6. @♥CHaRa♥ same la kte. huwaaa dah masok draft uh publish blk sob2 komen ilang plak

    ReplyDelete
  7. @Anonymous entri tak ilang sbb masok draft tp komen ilang huuuuu

    ReplyDelete
  8. @Cik Aish tu ah bala bala. ape tah dorang bwt lagi. nasih ah free kan blogspot ni kuikuikui layan kan aje

    ReplyDelete
  9. entry follower saye pom ilang jugak.. adoiiii....

    ReplyDelete
  10. followers tu kdg2 ada kdg2 tak de sedih nya. =(

    ReplyDelete
  11. pelangi pnye wdget fllwer pn lesap. ingtkan line slowww. duk refresh banyak kali..tak fresh2 gak..hehe

    ReplyDelete
  12. aish..tak sudah2 blogspot prob kan..stress !!..hahaha..

    ReplyDelete
  13. aish..tak sudah2 blogspot prob kan..stress !!..hahaha..

    ReplyDelete
  14. Zie pun Ilang wiget Follower.. Ingatkan masa Zie tukar Yahoo ke Gmail Rupanya semua macam tu ker? pastu zie bukak blog guna Google chrome ada pulak.. hehe

    ReplyDelete
  15. @nuraitul kehkehkeh besabar je la dgn benda free oke :D

    ReplyDelete
  16. @Zie kalo tuka yahoo ke gmail tu org yg kte follow ilang kan?

    ReplyDelete
  17. Aku prasan komen entry aku ilang.. Tinggal 2 je untuk latest entry sebelum blogspot tak dapat masuk jumaat lepas.. Huhu.. Sekarang rasa cam ok je lah.. Tapi semalam nak follow satu blog ni tak dapat plak..


    Entry Terbaru : Nur Kasih The Movie ; Tonton Bersama Fizz Fairuz

    ReplyDelete
  18. menjajau cari semalam widget follower..alhamdulilah rini kembali pulih..biasa laa blog dalam pemulihan..hehehe

    ReplyDelete
  19. u je yang terpilih entri jadi draft tu

    kehkehkeh

    ReplyDelete

This is best brooooooo!