Wednesday, June 22, 2011

Blog gua kena hacked bhaiii


Seronok tak blog kena hacked? seronok tak seronok tak? Korang jangan nak pelik tgk template burok aku ni. Aku tgh syok baik punye buat keja melambak kt office ni tetibe dapat msg dari Yuyu."Mira, blog u kena hacked ke?" Thanks yuyu! Tanpa buang masa aku terus bukak www.miraedora.com. Nasib boleh log in. Template hilang!.


Mekasih Dragon Force Malaysia.
Mekasih Dragon Force mekasih bebanyak. mmg dah tak de koje agaknye. 
Mekasihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! 
dem yuu!

23 comments:

  1. ramai dah dorg hack..haihh, tingkatkan security dear..

    ReplyDelete
  2. aduh.. hudusnye... seb bek header x ilang.. hehehe

    ReplyDelete
  3. relaks crew ni la yg slalu hack page retis ni..

    ReplyDelete
  4. hacked tu cmne mira???einz tak fhm la....

    ReplyDelete
  5. hacked tu cmne mira???einz tak fhm la....

    ReplyDelete
  6. sbor je la..ada kmhiran tp guna dtmpt yg slh...

    ReplyDelete
  7. sib bek template je yang hilang..
    sy pn terkejut tgk blog ni td pagi but don't know how to tell u..

    ^__^

    ReplyDelete
  8. dragon force menjawab : sama-sama:)

    ReplyDelete
  9. takde keje lain ke dok hack blog orang. haish.. =.=

    ReplyDelete
  10. eh?takde kerja betol derang ni..(-_-")

    ReplyDelete
  11. ya rabbi...kalau aku, dah nangis da..hmm..sabar jela..

    ReplyDelete
  12. Err, teruk gila. Kesian kak Mira

    ReplyDelete
  13. sbb buat entry geng blogger kena hack tuh ker?? errrrr..

    ReplyDelete
  14. kak, tak sempat laa jenguk blog u pagi tadi . i nak tgk cane die hack . huhuh

    ReplyDelete
  15. WE ARE ANONYMOUS

    ReplyDelete
  16. klu kne hacked template hlg ek?ni mmg mencabar kewibawaan.hrp2 x kne..da la buta IT.klu template hlg kompem dibiarkn je.Fuuuu-c-K dragon force.

    ReplyDelete
  17. rilek la... mira ptut brsyukur just template jek hilang.... dorng nih bukn saje2 hack... this is one of their way to test the internet security... kire cam security tester la... nih cumer pringatan tentang " x der yang slamat kat dunie internet nih"

    ReplyDelete

This is best brooooooo!