Wednesday, June 8, 2011

Blog saya berharga RM 41,578.41 !!!


RM 41,578.41??? 
Gila kauuuuu. 
Kalo btol ah kan duet tu boleh ditukar sepenuhnye milik aku.. 
WOWWWW.
Memamg aku kaaaaaaaaaaaaaawen terus. 
Wakakkaka

Ok dah stop berangan. 
Nah korang pegi check berapa harga blog kesayangan korang ^^

30 comments:

  1. dh kaya jgn lupa saya.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  2. Merahduniamira.blogspot.com Valuation RM 32,460.23

    hahahaha XD

    ReplyDelete
  3. kalau lah memang itu valuenya, memang ramai lah yang jual belog je.

    ReplyDelete
  4. cepat p jual sekarang huhuhu... t duit kite kongsi ae haha..

    ReplyDelete
  5. Bestnye kalau boleh convert ke real money. Kamu kayaaaaa!! Hahahaha.

    ReplyDelete
  6. pergh..kaye la kakak..hihihi...

    c6-01 cntik gilak ah..hoho..tp nk dpt tu. mau pose 1 sem..hahaa

    ReplyDelete
  7. perggghhh..boleh cek eh..jap nk try jugak..mana th..hehehe

    ReplyDelete
  8. pergh...bleh blanja den makan kepsi pas nih...harharharhar

    ReplyDelete
  9. untung kan klu boleh tukar jd real money..
    hehe :)

    ReplyDelete
  10. Uik.. Giler best woo.. Kalau betul betul boleh tukar ke wang ringgit kan syok..

    Entry Terbaru : Day 1 : 10 Things About You

    ReplyDelete
  11. kalu bley cash, kite wt kndri besar2 utk bl0gger.. awk supp0rt.. hihihi

    ReplyDelete
  12. @miss Sushi ♥♥ kalo dapat cashkan akk dah kayoo dah kekekke

    ReplyDelete
  13. @Azmieerrr tahniah? haha dalam tu je pon..

    ReplyDelete
  14. @Miss Xyz =)kekeke kalo bebetol akk dah jemput korang sumer gathering wkakka

    ReplyDelete
  15. @Dayana Nasirtau takpe. mmg tak berbeblog pon tak pe :P

    ReplyDelete
  16. @hafiz hafizolahhah takmoo. sayang woh blog ni :D

    ReplyDelete
  17. @Miss Y and Her Worldyeahhh pakcik kayooooooooooooo blanje korang sume whahhaha

    ReplyDelete
  18. @isyam mirahahhah akk yg koje ni pon tak mampu nak beli lagik kekekekekke

    ReplyDelete
  19. @Noh Kodiangbukan takat kepsi jek. makan kt hotel pom boley haha

    ReplyDelete
  20. @MissCt a.k.a MuqDeqahhha jemput sume blogger ke maljlis perkahwinan say e:D

    ReplyDelete
  21. @einz miszmessyjommmmmmmmmmmmm. maakk saye nak kawennn

    ReplyDelete

This is best brooooooo!