Thursday, June 30, 2011

Contest: Eh siapa Mira Edora tu? Akan ditutup.


Masih ingat Contest: Eh siapa Mira Edora tu? Ke dah tak ingat? Hari ni 30 Jun 2011 kan? So hari ni contest akan ditutup jam 11.59PM(30 Jun 2011). Masih ada beberapa jam lagi untuk yang berminat nak join contest ni. Semalam pun masih ada lagi yang sudi join walaupun entry contest tersebut dah smpai ke bawah. Thanks. :)

Seramai 45 peserta telah mengambil bahagian. Err dah macam ambil bahagian lari marathon pulak ayat aku ni. Okey okey. Sambutan dari korang semua sangat sangat aku hargai. Tak sangka plak ramai macam tu yang join. Juling mata aku nak baca balik sorang² dan hayati. Sebelum ni aku dah baca jugak korang punya entry tu. Tapi bila dah banyak² lupa pulak yang mana satu. So aku akan baca semula, dan juri jemputan akan mengadili entry yang terbaik dari korang semua.

Tak sangka korang semua ni memang berbakat dalam penulisan. Kalo tak korang tak de la blog kan? tak gitu? Hehe. Cerita² sangat menarik. Tak tau nak pilih yang mana. 

Okaylah kepada korang yang dah join. Korang boleh check link korang dekat SINI. Kalo link korang tak ada, inform aku eh? Kadang tu aku terlepas pandang. Rasa macam dah masukkan semua. I'm sorry! ^_____^



Thanks!

5 comments:

  1. wah
    45 orang?
    pening kepala la nanti nak pilih pemenang
    hehehehe

    Kisah Joyah Dan Bedah

    ReplyDelete
  2. ado laie yg buek contest cenggini mira.poning palo den ni ha.tgh nk pk ayat la ni.nk2 plk ssh da nk menaip laju,malang bertimpa kn.

    ReplyDelete
  3. bz yg amat sgt smp br tesedar hr ni da 1july...
    xd rezeki la nmpk gye nye...
    hehe, klu ade contest lg, buat lg ye cik mira~
    go go belog cik mira~

    ReplyDelete

This is best brooooooo!