Friday, June 24, 2011

Finalis Maharaja Lawak 2011



Malam ni adalah malam yang dinanti nanti kan oleh semua peminat Maharaja Lawak. Yang pastinya finalis Maharaja Lawak mesti tengah bertungkus lumus membuat persiapan terakhir sebelum malam ni. Bagi aku setiap peserta ada dorang punye keunikan tersendiri. 


Tapi aku memang tabik spring dekat Nabil sebab dia dapat bertahan sampai ke Final. Satu satu nya peserta solo. Kadang kadang macam kesian dekat Nabil. Dah macam tak de idea. Dia sorang kan. Yang lain sume ade partner. So senang siket nak buat sketsa lawak ke ape ke kan. 2 minggu sebelum ni, aku tengok Nabil pandai bawak Spiderman-tak-bernyawa-tu sebagai partner dia. At least dia boleh communicate dengan Spiderman-tak-bernyawa-tu.

Untuk malam ni korang rasa sapa yang bakal bergelar MAHARAJA LAWAK

Ini pilihan aku mengikut turutan 1 - 4



 



Good luck untuk mereka semua.  Malam ni suree penuh umah aku. Tepon mak tadi, mak cakap sedara mara aku da pakat ramai² nak tengok kat umah aku. Marilah bergelak ketawa dengan mereka! Weeeeeeee~
Tiba tiba aku macam tersuka kat Jepp sepah c(:

UPDATED
Tekaan aku tepat! SEPAH JUARAAAAAAAAAAAA!
Tapi Nabil paling kaya. 150k kaut sorang je weh!

Ape itu Grapevine?
Lady gugu in da houseee
Gadget terkini dari Samsung berlumba lumba dengan Iphone2 

8 comments:

  1. hihi..suke tgk sepah..
    tp kan...even nabil sorg2..
    performance die still best kan..
    even nmpk mcm dh xde idea..
    huhuhu..

    ReplyDelete
  2. jozan jozan jozan jozan
    mail lambung
    zamri rockerz
    mak jemah
    suka suka suka

    *datang jenguk sini =)

    ReplyDelete
  3. jozan jozan the bezz .. Hehe :)

    ReplyDelete
  4. saya tak suke jambu!

    hhahahaha=taksuke

    ReplyDelete

This is best brooooooo!