Wednesday, June 22, 2011

Aku tak kacau kau, tolong jangan kacau aku! Paham?!!


'He' tried to hacked my blog again! If apa apa jadi kat blog ni esok, paham paham je la 'he' dah hacked my blog. How do i know? Google anta verification number dkt my phone. Mmg totally f***ed up la kau ni! Takde keja? Fuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Aku tak kacau kau, tolong jangan kacau aku. Paham?! Ada ilmu gunakan kat tempat yang salah buat apa?. Get a life men! 

Korang better secure korang punye blog cepat. Ikut tips papanda ni! .


21 comments:

  1. tiqz pun pnah kene... tetiba ader gambar lucah... chuak giler aaa... hacker mang nak kne...

    ReplyDelete
  2. huhuu sabar ... aku pun dah naik cuak ni,..

    ReplyDelete
  3. cantek r...noh baru jer wat...

    ReplyDelete
  4. tu laa!! kenapa perlu kacau blog orang!

    ReplyDelete
  5. em... kurang2 kter leh improve secrty blog kiter << positive effect
    so kter kena lah securekan segala2 nyer.....
    kalo rasa2 nak secure btol leh try acunetix nyer software then scan url blog kter....
    jgan mrh2 diorang ni, t lg diorang seronok...secure ur own site n smile :P....
    [pendapat liar jer ni, bukan menyokong mana2 pihak k:)]

    ReplyDelete
  6. Giler lah kan.. Kalau tak puas hati anto lah emel ke bagitau ape yang tak disukai tu kan??? Ermmm.. Bodoh betul lah hackers ni.. Blog ni je lah harta kita kan??? Kalau dah pandai sangat tu pegi carik keja bahagian IT.. Konfem dapat punya.. Hacked blog personal kita ni buat ape.. Adoi..


    Entry Terbaru : Penyelesaian Isu Laman Web Disekat

    ReplyDelete
  7. mmg fuuuuuuuki-ma-K-ayam la klu kne hack kn.hrp dijauhkn.Mira,ooo..hrtu chat dgn zra ek.akhirnya dia add jgk kt fb.nk minx bf dia ni mmg tggu kucing bertanduk la kn. :P

    ReplyDelete
  8. so, sekarang meh pakai ramai2 activekan google verification.. =)

    ReplyDelete
  9. blog awak comel sgt kot ^^

    **http://cikeira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. @tiQzerrgmbr lucah? lagi teruk tu. adoi. die ada tuka pswd tak?

    ReplyDelete
  11. @techie87yup mmg tapi buat ape nak berlawan dgn kite yg tak de ilmu hacker ni. pegi la lawan dgn hacker2 hebat sane.

    ReplyDelete
  12. @d_tieahdie tak dapat keje it tu yg die IT kat blog orang. kesian

    ReplyDelete
  13. @Abang Stalkerhaha zira yg add. bukan bf die yg punye acc ;p

    ReplyDelete
  14. aiseh..blog kakmira kena hacked ke aritu? adess...tetba adiela pon rasa cuak dah..neway,bgos la tips pepanda tu..adiela baru buat.. :D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!