Sunday, June 19, 2011

Jom pergi Scuba Diving!!



Discovery Scuba Diving (DSD) PROMOTION 2011

Sebelum tu kasi aku terangkan dlu pasal Discovery Scuba Diving (DSD) ni yer. Ok, sape kate org x de lesen menyelam x leh nak diving? SALAH ye disitu sbb korang yg tak de lesen tu leh gak rase. Gile ko nak wat lesen semate2 nak DIVE sekali 2 je. MAHAL LAH !.. DSD ni sememangye untuk orang yang TAK DE LESEN DIVING tapi TERINGIN SANGAT NAK DIVE !hahaha.. Eh ! ni bukan cobaan tau ! ini betul betul punye cite. Jom Cekedaut..!!
Pulau Tioman



PAKEJ NI TERMASUK :

Ferry Pegi dan Balik
Marine Part Fee
Bilik Twin Sharing(air-cond)
Discovery Scuba Diving (1 Dive)
Diving Equipment
Instuctor Fee
3 Hari 2 Malam

RM420.00
(kalau ramai, boleh kasi diskaun lagi ;p)

Makan tak termasuk sbb lain org len citerasenye kan, 
but dont worry kat sane makan tak mahal pon..
Ok, Sebarang pertanyaan boleh email
atau
Korang leh inbox kat FB aku. Klik SINI utk ke FB aku..
lagi 1 kalo korg nak nek bas, nak aku uruskan pon boleh.
JUST LET ME KNOW YAWW!!
Tarikh PAKEJ ni 8 JULY 2011
Lokasi: Salang tioman

******************
Information di atas aku copy paste dari SINI


Aku memang teringin sangat nak pegi under sea ni. Dari dulu lagi ngidam. Tak pernah pergi dan tak de peluang nak pergi. Sememangnya aku cinta kan laut dan pantai. Jom pegi reramai jom? Dapat murah lagi kalo pergi ramai ramai. Kite bole jadi geng nanti! 

‎~~ Scuba diving Scuba diving Scuba diving Scuba diving ‎ ~~ 



16 comments:

  1. macam bessttttt!
    aku suka diving tapi takoooot kat ikan.. nanti die geget mcm ne.. hahahaha

    syg sekali 8 july aku ada weds my bff.. mau kene hentak tak p....

    tapi hati ingin pergi.. release tense kan.. kan.. kan.. bestttnyeee..

    ReplyDelete
  2. prg couple amik sebilik bole?hahaha *gatalgatalgatal

    ReplyDelete
  3. ala ! nak g ! tapi xde duit la . mhal kot ? eh2 , murah kot sbb 3 hari dua mlm n pakej die mltup gak !
    peace

    ReplyDelete
  4. waaahh..besnye..i like..i like..!
    tapi xcukop budget lg laa nk g..kehkehkeh :D

    Jom Terjah Sini :)

    ReplyDelete
  5. best nye .. akak blanje lah . hahaa

    ReplyDelete
  6. wah.menariknyaa...tpai ibu bagi ke??macam susah ckit jee nk bg..uhuk

    ReplyDelete
  7. untuk pekej percutian ke pulau pulau peranginan sekitar terengganu sila lawati blog tersebut >> http://terengganucomell.blogspot.com/
    untuk maklumat lanjut hibungi saya di email atau no talifon yang ada dalam blog tu.

    ReplyDelete
  8. seronoknyaaaa!! tp CB takot swimming/skuba or so wat ever lar dgn laut nie.. main2 kat gigi pantai leh lar..hahahah

    ReplyDelete
  9. saya suka entry kamu.

    saya follow.
    follow back ya.

    my blog

    ReplyDelete
  10. As salam..cik tumpng bertnye..dah pergi k?klo belum nk join

    ReplyDelete

This is best brooooooo!