Friday, June 24, 2011

Kadang kadang Nuffnang tak adil

Assalamualaikum.

Kadang kadang aku rasa Nuffnang tak adil. Setelah sekian lamanya aku tak dapat apa² campaign. Last campaign bulan lepas kot. Sedih sedih sedih. Berblogging macam dah tak seronok plak. Ah poyo la kau Mira. Cuba kau dapat seketul BE. Kemain melompat lagi kau.

Tapi betol ah aku cakap. Traffic blog aku kira okay la. tak de la terok. Nak kate aku tak letak Ads aku da letak dah. Skryper? Leaderboard? Between content? Sume aku da letak. Tgk iklan ape je bejoget joget kat atas tu? MilkDEAL. dan kadang kadang tak ada langsung. Sedih kan?

Nak kata aku bukan Glitterri? Aku berstatus Glitteri. Nak kata aku tak update survey? Update profile? Sudahhhh. I update it regularly. But whyyyyyyyyyyyyy? 

Aku dah cashout earning aku sebelum ni. Smpai skang aku tak dapat lagi cheque from Nuffnang. Takpe tunggu smpai ujung bulan ni.

Merajuuuuuuuuuuuuuuuk lapanplohlapan jam dgn Nuffnang.

Kbai.

p/s: Ini entry luahan perasaan kepada Nuffnang. Ikut korang la nak cakap aku mata duitan ke ape ke. Tesentap bila da lama tak dapat campaign. Aku buat salah ngan Nuffnang ke?

34 comments:

  1. eh...trafik awak mesti byk napa awk xdpt apa2 lagi..lain laa sy ni..ngeee

    ReplyDelete
  2. bersabar dulu ..bukan senang nak senang

    ReplyDelete
  3. mungkin lepas ni turn blog ni pulak ke kan. sape tau :D

    ReplyDelete
  4. Ha okay la lagi.ni xpnah cash out lnsg dr zaman purba smpai skrg 6rggit.lg lah sobssss

    ReplyDelete
  5. Diana tak pernah dapat BE dari nuff :(

    ReplyDelete
  6. saya dh berhenti nuffnang.. :)

    ReplyDelete
  7. uhuk2..sbr ye awak..
    mybe nuffnang tgh xbtol..
    huhu..nuffnang ni unbelievable.. =.="

    ReplyDelete
  8. <--- sama gak nak merajokkkk..huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. ko kena bg surat cinta kat nuff weh..sbb kdg2 dorang terleps pandang..

    ReplyDelete
  10. @merahitujambuTah le awk. kte pon pelik jugak. sobss

    ReplyDelete
  11. @kak ina klhuhuh bersabar dah kak. lame dah tak dapat ape ape campaign ni. sebelum ni ade je..

    ReplyDelete
  12. @Rarasedih la rara.. kte ade bwt salah ape ape ke.

    ReplyDelete
  13. @Dianaahuuuu skang akk metered earning jekk

    ReplyDelete
  14. sabor jela, huhu T.T

    kero dulu lame jugak tak dapat BE

    ReplyDelete
  15. @syufaaunbelieveable dan unpredictableeee

    ReplyDelete
  16. @Cik Aishselalu da weh aku bagi surat cinta. tak de pon dapat BE sobssss

    ReplyDelete
  17. @eyka yuca mika ツeyka pon mengalami perasaan yg same ke ? T_T

    ReplyDelete
  18. aku rasa kau kena selalu join aktiviti nuffnang baru dorang nak bagi kau BE. selalu macam tu kan?

    :D

    ReplyDelete
  19. Sabar lah Kak Mira.. Atul pun da lama tak dpt iklan.. Tak apa.. Tak lama lg Kak Mira dpt lah ye.. Amin.. Doakan atul jgk.. :)

    ReplyDelete
  20. Salam Cik Mira.. Miss Mirror pulak, after beberapa bulan tak dpt BE, baru ni dia bg pulak, maybe Nuff ni buat sistem giliran la kot (sekadar berbaik sangka).

    ReplyDelete
  21. malang awk,malang lg sy.x pnh dpt :'(

    ReplyDelete
  22. Mira Edora mcm rupa pelakon eira syazira tu lah... :-D

    ReplyDelete
  23. @Amoimngkin la kot. tp aku bukan reti nak join2 ni. ahha

    ReplyDelete
  24. @Miss Mirrorhuuhuhhu mungkin la kot. tp nuff kate syarikat pengkilanan tu yg pilih sobss

    ReplyDelete
  25. @sakura040582eh eira syazira yg muka cam saye hehehehhehe

    ReplyDelete
  26. may I know, BE tu ape??? buffered earning ea?? untuk ape ek??
    hukhukk..
    still newbie in this area...:)

    ReplyDelete

This is best brooooooo!