Thursday, June 23, 2011

Marks & Spencer SALE start today! (23 June 2011)



Alhamdulillah blog aku masih selamat.Enough pasal hacker hacker ni. Malam tadi smpai aku mimpi blog aku terus hilang. :(

19 comments:

  1. sampai mimpi??cian...risau gak ni...

    ReplyDelete
  2. Mcm2 la hacker skrg ni kan..

    Hehe.. anyway, M&S SALE!! yayyy! Hehe.. Thanks for the info.. Bole gy serbu nnt. :-)

    ReplyDelete
  3. enjoy ur shopping dear~4get about what had happened even it is hard to forget~

    ReplyDelete
  4. BEST2..!! I LUV SALE..!! =) JOM EXCHANGE LINK NGN SY HERE :

    http://the-red-heart.blogspot.com/

    THANXX YA!

    ReplyDelete
  5. @merahitujambuha'ah terlampau memikirkan sangat. gitu la jadi nye

    ReplyDelete
  6. @God's Angel tau takpe. tak tau nak ckp ape dah. huuu slalu soping m&s kt mane?

    ReplyDelete
  7. @einz miszmessythanks babe. tunggu gaji je ni haha

    ReplyDelete
  8. @ctmzthanks. nnt i put ur link okey ;)

    ReplyDelete
  9. weh ko da tau ke blum sapa yg hack tu? ha lupakan jela pasal hack2 ni..bek ko g shopping ilang stress tu haa..:P

    ReplyDelete
  10. orite babe..nk cri bra.hahaha..ampun mak encekk. :D cri brg ckit la.thanks mira.

    ReplyDelete
  11. @Cik Aish tak tau pon weh. yg aku tau nama dia shadow monster je. siap promote FB die lagi artiu kat entry aku. aku da delete da entry tu. p carik kat FB shadow monster. huhu

    ReplyDelete
  12. @Abang Stalker nak beli untuk zira keee. ke nak pakai? bwt part time ek malam malam? hahaha

    ReplyDelete
  13. mirae...saya nk beli perfume kaler merah tu...sale sampai bile?

    thanks ;p

    ReplyDelete

This is best brooooooo!