Thursday, June 30, 2011

Moise chocolate cake with fruits & chocolate topping


Sape tak terliur tgk gmbar ni cepat cakap!


 Moise chocolate cake besar RM 40/=

Moise chocolate cake kecil 1 cup RM 2/=


Untuk tempahan sila hubungi Aunty Azian di Facebook beliau. Aunty Yan pon ade bukak tempahan utk kek hantaran. Boleh tengok koleksi kek hantaran yg Aunty Yan buat kat Facebook beliau.

14 comments:

  1. pergghhh..leleh kot..amik sendiri kan kalau tempah??

    ReplyDelete
  2. yummy! tapi xsuka ada stawbery tu..hehe..

    ReplyDelete
  3. guwa puasa..blnje la 1 cup mira tuk berbuka. :) tetbe puasa plk kn.haha

    ReplyDelete
  4. lpe lak..malang iz brtimpa2 T_T elok la klu ada sumbody yg bg Moise chocolate cake with fruits & chocolate topping ni free tuk menaikkn smgt.Hrni iz blk KL. *bkn main pnjg lg nm kek.Haaa...semmpuuttt~

    ReplyDelete
  5. wahhhh...demm suke la..sape anty azian tu? mira...tester pelis...tester tu bg la separuh kek ke... :p

    ReplyDelete
  6. emmmmmmmmmmmmmm...dap eeeeeenhhhhhh....

    ReplyDelete
  7. mak datukk...
    syedappnyaaaaa

    ReplyDelete
  8. nak raya ni mmg byk ah kek2 mcm ni..adoi..dugaann..

    ReplyDelete
  9. slurrppp ! yummy ! bikin org lapar saja :D

    ReplyDelete
  10. pergh ... sedapnya strawberry ... aunty azian ni duk mane ? hehe

    ReplyDelete
  11. Great publish! A lot of great information for noobs.
    A lot of $$$ to be created if you basic broaden on these rules.



    My website: tristan hart fb inception

    ReplyDelete

This is best brooooooo!