Monday, June 13, 2011

Padan lah muka aku


Padan lah muka aku. Sape suro tak update belog time weekend. Kan dah merudum traffic. Kahkahkah. Aku mmg fail abes nk update blog time weekend. Mmg tak penah nye berjaya time weekend nak blogwalking, nak update belog, nak balas comment, nak balas jejak. Mmg sangat FAIL. dan itu la akibatnye. Dan dan dan aku mmg tak de idea nak update ape.
ok bye!

20 comments:

  1. wow! byknye viewers! ni yg jeles ni.. hehehe~

    ReplyDelete
  2. nak komen jugak...


    aisey.....fail la plak nak komen... :p

    ReplyDelete
  3. er..er..tak tahu nak update apa?ceritalah pasal asal-usul ubat gigi.hehehe

    ReplyDelete
  4. tahu xpe!
    mati kutu pikir nak updte pe tiap2 ary
    ^_^

    ReplyDelete
  5. wow! walapun awak tak update, still tnggi traffic blog awak. huuu

    ReplyDelete
  6. kalau xde idea..xde masa macam mana nk update time weekend kan??

    ReplyDelete
  7. pergh... merudum pun lebih banyak viewers dari aku punye blog haha! ^_^
    anda harus berbangga dengan pencapaian ini.


    oh ya! saya dari sini ^_^

    ReplyDelete
  8. bila la nak dapat banyak cm gini. akak tolong!!!! hehehehe

    ReplyDelete
  9. bila la nak dapat banyak cm gini. akak tolong!!!! hehehehe

    ReplyDelete
  10. @hana sudradjatooo em geee lagi la tak tahu pasal ubat gigi haha

    ReplyDelete
  11. @HaNa Hanihahah bila malas. mmg camni la jadinye

    ReplyDelete
  12. @wahida idris err time update jer traffic tinggi.. tu yg merudum tu sbb tak update la tu ;D

    ReplyDelete
  13. @merahitujambu ya btoll. lagi penat nak mengerah idea huhu

    ReplyDelete
  14. @Mohd Shukri Fadzillah hahha viewers aku tak byk ponggg. blogger femes lagi banyak viewers okeeyy

    ReplyDelete
  15. Fuyoo! Sampai 400 lebih tu untuk sehari. Untung la :p

    ReplyDelete
  16. @Dianaa tu time rajin blogwalking je :P skang ni seratus lebey jek hukhuk

    ReplyDelete
  17. waa...cmner nak banyak org view.....ajar la...:(

    ReplyDelete

This is best brooooooo!