Wednesday, June 22, 2011

Pengalaman ngeri Blog kena Hacked






Khas utk Fuuuuuubuk


Sinopsis utk hari ni. Sangat tension nak edit satu satu yg hilang. Sobss 
Jangan la hacked gua lagi weh. Gua tak kacau lu pon.




p/s: blog takleh upload gmbr. Tepaksa buat manually guna code html.

16 comments:

  1. huhu gile la...klu aku da givup da kot nak blogging..haha..takpe2..ko tabah..:p jahat btul sp yg hack tu..

    ReplyDelete
  2. Damnn~! naseb baik dia tak tukar semua password. My goodness, ttbe terasa nak tuka semua password tanak bagi sama xD

    ReplyDelete
  3. huwaa kite nye belog pon taleh haplod gambar. thanks gila kat akak sbb lepas akak ckp guna manual tu baru kita tahu camane nak haplod gambar. tak terpikir n tak tahu pon. skali gegodek, tahu lah. hehe


    thankssss akak !!


    takot belog kena hack jugak T__T

    ReplyDelete
  4. 1st,katun cantik..teringin nk cri PC brand DolL.Ni guwa klu kne hacked,mmg mengamuk la.trus mls nk blogging lg.

    ReplyDelete
  5. Alahai dear..syukur la blog da ok da..smlm kwn ada bg link blog mira ni gi tau blog ni kna hack~huhuh..smpat jg sy vsit blog tu dlm keadaan yg hitam legam itu~ T_T~ Betul2 sy rasa seram sjuk tau~

    Xp la.everything's fine.kita sma2 hati2 k~

    Love
    Finie Ramos

    ReplyDelete
  6. @Cik Aishtabah tak tabah gak la kan. tak tenteram aku kat office tau tak -.-

    ReplyDelete
  7. @Fateen Insyirahbtul btul la sayang.. tak tipu punyee

    ReplyDelete
  8. @Dernier Jay buat google verification tu ye. ;)

    ReplyDelete
  9. @Dee Chicuitasame same dik! akk pon baru teringat time bengang takleh nak upload gmbr tu huhu

    ReplyDelete
  10. @Abang Stalkerhuuhu hacker ni kalo kte mengamuk lagi la dorang suke. sob2

    ReplyDelete
  11. @Finie Ramosthanks sis. mmg cuak gile time tu. kwn bg link? sape kwn sis tu? huhu

    ReplyDelete
  12. Mira ~ Kwn blogger jg..hehehe...dia pn kna tag link mira ni jg..xtau la dpt d mana..

    ReplyDelete

This is best brooooooo!