Saturday, June 11, 2011

PIALA FA 2011 [Terengganu 2 - Kelantan 1]

VS


Terbaik ah game malam ni. Mula² sumpah bosan ape la tak gol gol ni. Dah last last minute gila ah mencabar game ni. Sakit tekak aku jerit jerit kat umah tadi. Eh aku bukan orang Kelantan even orang Terengganu okeh? Aku just layan game PIALA FA malam ni je. 

Kelantan bermula denggan selesa. Dah nak abes game boleh plak masok gol sendiri kan? Kesian. Ape lagi Terengganu plak mengasak time setengah jam tambahan. Terbaik game laju gila. Aku tutup mata je bila bola da smpai depan gol. HAHAH tak sanggup nak tengok. kehkehkeh.

Gol kedua Terengganu nmpak sangat kekecewaan pada pemain Kelantan. Nak lagi Apex. Tengok je bola masok gol time tu. Tak leh nak bwt ape dah. Takpe. Bukan rezeki mereka tahun ni. 

Tapi ada insiden tak best. Sape lah gatal tangan baling baling mercun tu. Btol btol dekat ngan gol. Kalo kena pemain kat situ camne? ish dorang ni. Tak profesional langsung! 

Eh tetibe aku semangat bola plak. 

Tahniah utk Terengganu !

p/s: update sebab game bola ni jek. ok bye!

16 comments:

This is best brooooooo!