Thursday, June 30, 2011

Ramai yang tak boleh login Blogger.com? Try ni!


Ramai aku tengok kat blogger Ping mengeluh tak boleh bukak blogger.com tak leh bukak dashboard. Tadi aku kena jugak. Bad Request/Error 400. Aku ingat aku sorang je yang kena. Aku try la godek godek browser ni. Aku clear kan cache and cookie.

Tau tak kat mane nk clear kan cache/cookie? Pegi browser tools > option> privacy> clear history> tick sume dalam kotak tuh. Suddenly dah boleh. Korang try la. Kalo tak boleh jugak. Mmg blogspot tengah problem la tu. Peace!

17 comments:

  1. kamira... tu la yg kua kalo sy nak wat new post

    ReplyDelete
  2. mmg sgt berkesan dgn clear cookie n cache tu.iz pny da boleh bkk. :)thanks mira.

    ReplyDelete
  3. blogspot memang tengah upgrade kan?
    tadi guna chrome tak dapat, guna mozilla baru dapat. uhhuu

    ReplyDelete
  4. taauuu tape ! tension oh td -.-

    tp sekarang da boleh buka :)

    ReplyDelete
  5. Akakkk! Tak faham la. Macam mana ni?

    ReplyDelete
  6. saya boleh log in macam biasa.

    p/s: blog ni dah bertukar wajah eh?

    ReplyDelete
  7. thanks cik mira yg cute. sy ikut nasihat awak!! (",)

    ReplyDelete
  8. Toink2 ! sis MIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! eyra ade tag sesuatu kat belog .

    ReplyDelete
  9. salam... cik mira, tenkiu..
    da boleh bkak da.. :) :) :)

    ReplyDelete
  10. salam cik mira. tenkiu ye. mmg berkesan. hehehe

    ReplyDelete
  11. Salam kenal Mira, thanks a lot! mmg semalam saya tak boleh sign in blogger..now dah okey!

    ReplyDelete
  12. aku ok je..nasib bek..ak da la buta it sikit bab2 ni.haha

    ReplyDelete
  13. haaa mmg xboleh bukak punnnn..smalam la..kuikuikui..wei,aku tensen xdpt nk view blog ko kt opis..sbb tmpat keje aku block blog or website yg gne DOT COM.. T_T

    ReplyDelete
  14. sampai skrang kan prob dia ?

    ReplyDelete
  15. wah,,,bnyak respondent ko..hahaha

    ReplyDelete

This is best brooooooo!