Tuesday, June 7, 2011

Sejak bila aku ade another account FB Mira Edora ?

Update: dah agak. new bie. takpe dimaafkan. budak kecik lagi. 
Baru darjah 6. Tu la budak kecik skrang pon dah ade FB tahu? 




Take note. I only have this facebook fan page and personal facebook

Awk buat lawak ke? Siap like fb page kite jugak

Ok guys. Ini fake profile. Aku tak penah ada account lain selain my personal FB n my FB fan page. Kalo nk tolong promote kan blog aku tak pe gak. Kot die buat bebukan dalam FB  tu acane? 
-.-



23 comments:

  1. bese la tuhh mesti ade jek owg yg dengki kn -___-

    ReplyDelete
  2. ramai sgt nak jadi kak mira edora hah
    ;))

    ReplyDelete
  3. da la fake,pastu blh lak dia like fan page mira yg sbnr.hahahaha..lwk tul la.agknya dia bt tuk promote blog mira kot.tp sumpah benci kot klu org tiru2 kita ni.

    ReplyDelete
  4. mira, tu tnde pames ahh..ngengenge..lupe nak ckp. thnx for da bufday wish.. susah tak de tenet ni

    ReplyDelete
  5. @temoxskema huuuu tah la.. takde musuh ngan sape2 pong -.-

    ReplyDelete
  6. @ezy eizyanie ramai je mira edora yg lain sobsss

    ReplyDelete
  7. @Abang Stalker kalo betol nak promote takpe. kot tah bebukan dalam fb tu acane?

    ReplyDelete
  8. @Rieyah Jamil dollydle i yg pemes la yuuu :( its okay babe.

    ReplyDelete
  9. due-due kowt... pergh..tgk dienyer polower die dah start cecah 1k... fufu.. ape rahsia..

    ReplyDelete
  10. s conclusion, beware of hamster.sumtimes it can b tiger also.hhahaha..minx2 la sy xkne.tp x mgkn sbb sy femes amous. :P lu kne beb.eh,da report x?

    ReplyDelete
  11. dye teringin nak jadi macam cik mira kot. tak malu btol kan?

    ReplyDelete
  12. hehe..terkantoi disitu..dia xpandai nipu nie...hehe....dia mau jadi macam kamu kot....

    ca dtg follow kamu..cute sgt blog kamu.. :)

    ReplyDelete
  13. hish..skng ngn fb macam2 org boleh buat...be creful k..

    ReplyDelete
  14. popular jugak kamo ni kan yang...haish...bahaya ni...ish..ish

    ReplyDelete
  15. @Rieyah Jamilheheh tade rasie ape pon yangg. bw slalu je ;D

    ReplyDelete
  16. @Abang Stalker org femes amos hensem macam aaron aziz la nnt ade org buat fake profile ;P jage jage

    ReplyDelete
  17. @wahida idris takpe. di maafkan. sebab budak lagi. dah tegur cara elok dah :)

    ReplyDelete
  18. @♥CiK DuYuNG [Ca]♥ adik kecik lagi yang.. hehe takpe la.. cian die.

    ReplyDelete
  19. @Cik Aish nasib kte bole bwt report fb. teruja gak td FB call aku. haha

    ReplyDelete
  20. sekarang makin ramai pulak fakers kat fb ni.haishhhh

    ReplyDelete
  21. @Dayana Nasirkadang akdang rase fb dah tak selamat plak

    ReplyDelete

This is best brooooooo!