Tuesday, June 7, 2011

Senarai peserta contest "Eh Siapa Mira Edora tu?"


Hai korang! baru nak update senarai peserta contest. Agak tekejut jugak dgn sambutan. Sampai kan update peserta dalam ruang komen pon dah tersalah kira =P Sure pihak juri pening nak baca. Hehehe. Korang semua memang berbakat! Kalo aku pon tak reti kot nak mengarang sebegini rupa. Korang mmg best! Sape blum join meh la join kat sini 

  1. http://merahitujambu.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora-tu.html
  2. http://leeyagemini.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  3. http://lystra-lily.blogspot.com/2011/06/blog-post.html
  4. http://jokegurl.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora-tu.html
  5. http://kisahmissxyz.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  6. http://khairiyah-coretanhati.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora-tu.html
  7. http://hdyhdyh.blogspot.com/2011/06/lelaki-didunia-aku-mira-edora.html 
  8. http://balqisloveyours.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora-tu.html
  9. http://papankekuncipink.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  10. http://syazwani30.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  11. http://benmime.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora-tu.html
  12. http://cikaleeya153.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  13. http://emogurlz-emolovers.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  14. http://miniexpress.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  15. http://ftndiana.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  16. http://eyraatiqasuhaimi.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora-tu.html
  17. http://storyofschasya.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  18. http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  19. http://kiwiblurr.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  20. http://fireoffame.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  21. http://zeckze.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  22. http://disebaliktopengzorro.blogspot.com/2011/06/oh-mira-edora-dalam-contest-eh-siapa.html
  23. http://coretanakhir.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  24. http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora-tu.html
  25. http://syasyahmania.blogspot.com/2011/06/aku-dan-mira-edora-minta-maaf-ada.html
  26. http://nor-fatihah97.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  27. http://aidanazib.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  28. http://sigileryangtaksubberblog.blogspot.com/
  29. http://poppyimut.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  30. http://colourful-blog.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-si-mira-edora-tu.html
  31. http://sengalventures.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  32. http://ynaslfe.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora-tu.html
  33. http://lovecah.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora.html
  34. http://tengku-boyz.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  35. http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  36. http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  37. http://teha94.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora-tu.html
  38. http://yunnikeysarah.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  39. http://nurul-hanis.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  40. http://nanakimie.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  41. http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  42. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora-tu.html
  43. http://gossipgul.blogspot.com/2011/06/mira-edora-mira-edora-mira-edora-edora.html
  44. http://nonasani.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  45. http://citerlama.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
  46. http://tiefazatie.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html

Meh terjah cerita dorang. Sangat cool dorang ni !! :)


Eh btw, Hadiah akan ditambah tau. Sebab ada org nak sponsor!! Teruja okeyyhh :) I'll update pasal hadiah tu kat korang. Ada sape sape nak sponsor lagi? Lagi byk hadiah lagi meriah.

Yang belum join meh la join Eh Siapa Mira Edora tu? 


6 comments:

  1. memang terjah dh separuh dri itu..diorg buat cerita dongeng..sy x buat pon=/..ke sy kurang phm???kalau ada rezeki ada la..xde xpe..good luck semua..=)

    ReplyDelete
  2. kiwi serbu semua entri diatas, tapi no 15 tu xblh bukak. ke kiwi je yg masalah?

    ReplyDelete
  3. Mira Ni sis ni...akak tengok kat link ada double c jumpa mira tengok hihihi

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora-tu.html

    ReplyDelete
  4. akak saya dah tukar link blog sorry :)

    http://cikaleeya153.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html

    ReplyDelete
  5. tq..nasib baik sempat join nie..=)

    ReplyDelete

This is best brooooooo!