Thursday, June 2, 2011

Sesuai utk orang yang addicted dengan Facebook.


Udah udah la tu bercerita pasal #AdindaEvans. Doa kan la #AdindaEvans buang entry yang mengaibkan dia tu. Kot ye pon korang nak up traffic, tak payah la nak mengutuk mengeji dia. Kesian budak ni. Kesian sbb belum cukup matang utk buat pengakuan macam tu. Femes tak smpai satu hari. Setiap kali aku refresh blog dia follower mesti meningkat. #Hebat! Ok dah stop. Jom layan picture

Facebook things





comey gile bantal neh -.-


cool derrrrr


sumenye nak symbol facebook plak kann


u have 1 msg


Tattoo pon nak buat Like? -,-


Asbol je (asal boleh je)


Er malu kot


Ade ke orang pakai kasut adidas ni?
Source: Oddee.com

Sangat cool stamp Like tuh. Mane nak dapat eh? 


p/s: autopublish entry contest jap lagi. adiah menarik :D

17 comments:

  1. kalau budak tu ade nuff, dia ar kaya, dalam sehari je ribu2 dapt2 unique visit dapat.

    ReplyDelete
  2. lolz. ni seriously wujud ke? memang sangaaaaaaaat coooollll. suka! serius cool. ahaha

    ReplyDelete
  3. macam best je pasal bantal2 FB tu..hihi

    ReplyDelete
  4. Kalau bantal tu pernah tengok.. Baju facebook pun ade gak.. Stiker pun ade gak.. Tapi tak sama cam yang dalam entry ni lah..

    Entry Terbaru : Filem Mael Lambung Bakal Box Office

    ReplyDelete
  5. nk bantal camtu comell sgt

    ReplyDelete
  6. @c.i.k.a.m.i.e.a tahu takpe. die budak2 tak reti nuff nuff ni huuhuh

    ReplyDelete
  7. @Dee Chicuita wujud la dik. hehe tapi kat oversea. at m'sia lom penah jumpe lagi. kalo umpe btau akk tau!

    ReplyDelete
  8. obses sagt tu...ahahaha..tpi kalau x bukak fb rasa nk demam boleh?

    ReplyDelete
  9. takesah la..post aje kat sini..
    hahha


    hmmm..sdg JK..acane nk emel ko? hp takde topup...nk topup mls..berlaku kecelaruan dlm diri...uwaaaa

    ReplyDelete
  10. selipar jepon facebook pon ade jual kat psr mlm..
    kih3

    ReplyDelete
  11. @merahitujambu wakkaka smpai nak demam tuh. hehehe kne la beli smartphone yg boleh bukak fb kat mane saje :P

    ReplyDelete
  12. @.:saya_saya:. aiyoo apekahh? besok emel aku okeehh

    ReplyDelete
  13. @Cik Ezy haha yg tu mmg melambak kat pasar malam, uptown, downtown town town :P

    ReplyDelete

This is best brooooooo!