Sunday, July 3, 2011

Cherom Forinlo



Penah dengar tak Cherom Forinlo? Actually ni first time aku dengar nama blogshop tu sebab aku jarang sket online shopping. Sebelum beli Macaron tu aku pegi e@curve. Teserempak dengan blogger famouss tahu! Blogger famous yang mana tu nnt aku cite kat next entry okeh? Tungguuuuu.


Cherom Forinlo ade bukak booth dekat e@curve. Aku jenjalan kat situ nampak booth ni. Aku memang tengah cari inner cotton. Tengok dekat booth tu banyak plak inner cotton tergantung gantung dekat booth tu kan. Aku rembat la sekali 4 helai. Murah! sehelai RM6. Beli 2 helai RM10. Heheh kan susah aku nak cari inner macam ni dekat Midv ni. So rembat la sekali 4 helai. 

Ikut kan tamak haloba nak beli sume jenis colour! 

Siap ada business card tahu!

Selain shawls/tudung/inner kan dorang ade jual hand made shoes. Nama kasut ni KULKITH. Cantikkk sangat! Aku hanya mampu tengok je ari tu. 

cantik kannnnn?Ada macam² design lagi tahuuu. Cantik! 

Ok la. More info korang bole tengok FACEBOOK & website dorang okeey 

Bai bai!

20 comments:

  1. ops..terbagi hint plk. :P haha.bajet blogger femes. -..-

    ReplyDelete
  2. cik mira da post pasal cheromforinlo la.. suke2.. thanks sdi membeli.. nnt nk beli lagi leh on9 .. n thanks promote juga.~ i loike..

    ReplyDelete
  3. Ish! Bila kak Mira pegi Curve ni? Apa yang akak cite, semuanya tempat yg Diana lalu sabtu hari tu. Macaron, inner cotton. Sama tau!

    ReplyDelete
  4. wow da la einz shuke kasut!!!biwu lak tuh~

    ReplyDelete
  5. dem! kasut tu comel gilaaa!! menghendak!

    ReplyDelete
  6. thanks to blog miera y cantek...=)nnt ada ms dtg la lg ye...

    ReplyDelete
  7. @Abang Stalkerhaha iz kan femes di kalangan gadis gadis :P

    ReplyDelete
  8. @Dianaahehehe nnt kte plan jumpe ye? :D

    ReplyDelete
  9. @DiLLa(",)same same dilla! :D nnt ade masa dan ade org nak bawak mira datang sane lagi ye :P

    ReplyDelete
  10. gadis2?wawawaa ;)) ni sume bt zra pns hati ni.haha

    ReplyDelete
  11. nasib baik lelaki takperlu shopping byk sgt .. heeee...

    ReplyDelete

This is best brooooooo!