Monday, July 4, 2011

Berjumpa blogger famous part 3


Bloggers mane yang tak kenal cik epal cer cakap? Cik epal hati kental kena hentam dengan bloggers/anonymous dan terbaru fakers Juliana Evans. Salute dowh. Aku setakat ni ada gak ah anon yang komen tapi bukan berunsur hentaman la. Jiwa kental dowh moon  ni. Kalau aku mmg aku dah private blog tak pon terus retired dari blogging. HAHA.

Aku kenal Cik epal da lama kot. Tapi takde la rapat. Dari start aku blogging dulu. Selalu gak dia komen komen entry aku. Time awl² blogging dulu kitorang same same la baru nak up dekat blog ni.  Tapi dia da famous sekarang! Jeles aku woi. Photoshoot sana sini. Jadi model pulak sekarang. Ok jeles! 

tayah nak tegur aku gemok. aku tau sobss.

Apehal plak aku jumpe Cik epal ni? Cer citer cer citer?  Aku senanye tak de la berjanji ngan Cik epal nak jumpe pon. Tapi dah jodoh nak jumpe kan. Nak wat acane. Ni kali kedua kot aku jumpe cik epal. Eh bukan jumpe. Terserempak dengan Cik epal. Eh aku cam tak bese plak gune Cik epal. Aku gune Moon la eh ? Tak pe kan Moon? Cam lagi best je aku panggil ko Moon. Hek hek hek.

Mula aku da nmpak da Moon ngan Encek Boipren dia. Time tu kemain laju die jalan.Aku plak baru melangkah nak turun escalator. Aku cam eh macam Moon je tu. Aku cakap kat Encek kekasih. Dah tu aku turun escalator takkan nak berlari nek atas plak nak panggil Moon kan. Tak pe la takde rezeki nak tegur la time tu. Dah tu masok e@curve plak. Nampak Moon lagi. Nak tegur da jauh plak. Kemain laju jalannye. Tapi dah rezeki aku nk tegur Moon time tu kan. Die stop kat kedai tudung/shawl blogshop ni. Ape lagi aku pon tegor la.

A: aku CE: Cik Epal

A   : Moon ? Blogger kan? *poyo dowh ayat aku. tp aku tak tau nk ckp ape time ni*
CE: Mira? 
A   : err kenal ek? HAHA ingt kan tak kenal
CE : kenal la.. tgk muka pon da cam..Hehe Eh tapi kan camne tau nama Moon ek? Selalu blogger panggil Cik epal je. Tu yang pelik time panggil Moon tu.
A  : Ade add kat FB kot. tau la nama moon *tapi aku lagi suka panggil nama ko moon*
CE: Ooo. Dulu ada gak teserempak dekat MidV kan? Ade perasan time tu tapi tgh kelam kabut nak masok wayang. 
A  : Tau takpe. Time tu aku perasan gak. tgh beli popcorn time tu.
bla bla bla...

Lame gak la kitorang borak. Aku nak type sume conversation tak bape ingat la plak kan. Tapi tu la serba sedikit nye. Time tgh borak tu boleh plak encek boipren Moon snap² gambar aku. Ape ghuperrr la muka aku dalam gambar tuh. Paling tak menahan dia shoot depan muka aku tu. Aiyo. Abes jerawat aku moon. HAHAHA.

Woi moon, lepas ni ade jodoh tak nak jumpe lagi? takan teserempak je? Lepak makan makan ko blanje takde ke? Muahahaha

Best sebnarnye jumpe dgn blogger² ni. I mean teserempak. Selalu borak dekat blog je kan. Tak penah jumpe kat luar. eksaited la jadinye ;D 

Ok lah byee!

19 comments:

  1. woooo! bestnye dia dapat jumpa CE ;)

    ReplyDelete
  2. wahh!! bestnya jumpa cik epal. nak jugakk. kehkehkeh

    ReplyDelete
  3. belum jumpa nizam ijam lagi..hahaha :)

    ReplyDelete
  4. pergh pasni kompem ko dpt aura dia.haha..

    ReplyDelete
  5. kak mira!! best laa dapat jumpa blogger lain , hehehe

    ReplyDelete
  6. wah..bestnyaa jumpa...bila nk jumpa jodoh dgn saya pulak..ngeee

    ReplyDelete
  7. saye saye, saye tak kenal... baru nak kenal die :P

    ReplyDelete
  8. beestnya dapat jumpe blogger famous amous tuhhh!! beruntung lah awak!.

    ReplyDelete
  9. mira siyes einz jelez da ni!!!hahaha...jom kita blogger pmpn kuo reramai...mesti chill!!!!huhu

    ReplyDelete
  10. mira siyes einz jelez da ni!!!hahaha...jom kita blogger pmpn kuo reramai...mesti chill!!!!huhu

    ReplyDelete
  11. ME yg santekss..awk x gmoks okkkk!!


    p/s-ske sangats sama sling bag ituh dongsss!!!

    ReplyDelete
  12. best le jumpa yg pemes-pemes.hohoho. kite tak pemes pon..hahhaha..cik mira pon dah pemes skrg...hikhik..widget dah tukar ke kanan..perubahan sejak peristiwa hacked!

    ReplyDelete
  13. Nak jumpe gakler... .. meh wat appoinment... pemes gak.. bukan cik epal a.. cik yah je.....

    ReplyDelete
  14. bkn main nk moooonn lg dak epal ni.aura besau la pasni mira.. ;)

    ReplyDelete
  15. macam best jek biler terserempak dgn bloger2 hebat nih...
    nanti nk wat terserempak jugak lah

    ReplyDelete
  16. wewwiiiittt .. blogger famous tuh ..


    ada juga baca yang dia kena hentam tuh .. ayat yg dikeluarkan oleh anon tuh boleh buat org nanges wo .. dasat ...

    ReplyDelete

This is best brooooooo!