Saturday, July 2, 2011

Fenomena Transformer 3 - Dark Of The Moon


Konon konon semalam nak beli ticket Transformer 3 dekat GSC MidValley utk tayangan hari ni. Selalu kalau malas nak beratur panjang aku guna E-Payment ticketing dekat GSC web je. Aku suka tengok movie dekat GSC. kureng siket dekat TGV. TGV punye web tak mesra pengguna. 

Mula mula aku tengok utk 3D punye. Memang niat di hati nak tengok transformer 3D. Sebab macam best tgk benda terbang terbang dekat dengan muka. Pastu dok elak elak macam benda tu nak kena kat diri sendiri. Hekhek. Sekali tengok kat GSC punye web


Transformer 3D. Color merah tu sume da sold out ye kawan kawan.

 Ni plak seat yang tinggal untuk 5.40PM. Gila kau takde tempat kosong? 
Masa tayangan yang lain pon semua macam ni okehh

 Ini yang hall biasa. Bukan 3D. Korang tengok bape banyak showtime tuh? 
Sume sold out bhaii. Gila ah dorang neh.

Ini tayangan 2.45PM ape yang tinggal? Seat depan sekali

Ni aku print screen untuk GSC MidValley jer. Dekat tmpt lain kat KL ni aku tengok sume pon same macam tu. Ape gile la fenomena Transformer 3 nih. Bagi yang berangan nak tengok Transformer Sabtu Ahad ni, lupekan lah niat anda ittuw =P
p/s: peserta kontes bawak bersabar ye. Tengah meniliti penyerTaan anda semua. Bagi masa utk aku okeh? ;)

13 comments:

  1. x tgk lg..mcm biasa la,tgk kt tv je,bkk cd tgk ulg2 kali.

    ReplyDelete
  2. haha ko pun nk g mid valley..mmg la gitu fenomena nya..aku dulu beratur pjg kot nak tgk wayang kat ctu..malas nk g lagi..serik dah.

    ReplyDelete
  3. kite nak pi tengok minggu depan. jumpa di midv yer. kahkahkahkah!

    ReplyDelete
  4. wuwuwuwuw... nak tengok jugak tapi cenggini aaa... nk booking online semua penuh! wuwuwuwu T^T

    ReplyDelete
  5. dh berapa hari dh penuh jee..tension2

    ReplyDelete
  6. blockbuster
    bese la tuh...hehe
    ^_^

    ReplyDelete
  7. @Abang Stalkerhuhu kenikmatan dia lain dari tgk kt tv. huhu

    ReplyDelete
  8. @Cik Aishhaha aku paling dekat kat midv je nak bwt camne ;P

    ReplyDelete
  9. @merahitujambuorang dah booking seminggu awl dah dear ;D

    ReplyDelete
  10. @HaNa Hanibape juta la agaknye tuh kan sehari

    ReplyDelete
  11. memang ramai punya .. uhuhuh

    tp memang best tgk cite ni ..

    macam mane leh print screen semua seet tuh ??

    ReplyDelete

This is best brooooooo!