Monday, July 18, 2011

Dari Nuffnang


Untuk kali ke sekian kali nye aku cash out Nuffnang. Kemain lama nak ngumpulnya. Lepas ni tah bape tahun pulak aku nak ngumpul sebanyak ini. Syukur alahmdulillah dari pada takde kn?. Oh ye lepas je aku cashout yang ni, tiada lagi campaign baru yang penah muncul dan berjoget joget dalam blog kesayangan aku ini.

Mekasih nuffnang. Mekasih korang.
Boleh buat untuk bayar dollydle dan pos hadiah contest kat korang :D
K bai

36 comments:

  1. dear, congrats auw;)

    lanje mekdi please.hehehe

    ReplyDelete
  2. tahniah...sy bila la agaknya eh...

    ReplyDelete
  3. dil xnak cashout lg...ngah simpan lg..tp tangan da terketar2 nk cash out sbb da dkt nk raya..aduiii

    ReplyDelete
  4. em sama la..pas cash out je, be pun dtg tak byk mcm dulu..hampeh tul..huhu

    ReplyDelete
  5. ader gak tu...
    sy nyer nk cecah rm50 pun siksa..

    ReplyDelete
  6. permulaan yang bagus....aku nih entah bila...hahaha

    ReplyDelete
  7. first cheque ynn pun nilai yg sama ;p then minat nk gain mkin byk , alhamdullilah merasa 4 angka sekali jeeee skrg merangkak balik wawa

    ReplyDelete
  8. bila la nak merasa cash out nuffnang erk..huhu

    ReplyDelete
  9. oke la tu merasa duit nuffnang...tahniah..;p

    ReplyDelete
  10. alaa..bestnyerr... hehee!! congrats!!

    ReplyDelete
  11. @merahitujambu huhu saye pon lepas ni tah bila lagi tahh

    ReplyDelete
  12. tak penah cash out lagik NN.. tak kecukupan amount lagi... tahun bila lah agaknya boleh cash out ek?

    ReplyDelete
  13. @cik Dilngeeee bek cashout cepat. dorang amek masa sebulan nak anta cek tu kat kite huhu

    ReplyDelete
  14. @@}--niEra--saye pon same awk.. nilai tu bape tahun tah sy kumpul hahah

    ReplyDelete
  15. @Liyana Luniahohooh tu second cheque akk. 1st cheque dlu limaploh hengget jek

    ReplyDelete
  16. @b a m b a m ' s cik otomen mesti dapat agi byk kann :P

    ReplyDelete
  17. mira,skandal sy suka blog awk.dia ada follow n kata penulisan awk best. ;)
    btw,dia x bt blog cuma ske2 jd silent reader.


    -tahniah le..da bole cash out.tetbe rs nk bakau iklan nuff kt blog buruk abg stalker tu. ;(

    ReplyDelete
  18. @Abang Stalker Erk skandal? sapekah? huhu. cakap kat die mekasih :)

    ReplyDelete
  19. @syashafie kehkehkeh. nak derma kat korang la ni ;D

    ReplyDelete
  20. wahhh untunglahh dah boleh cash out :)

    ReplyDelete
  21. nana ni xpenah2 dpt cash out..adeyh..jales laa.. :(

    ReplyDelete
  22. banyak seh .. dasat tuh .. takpenah cash out lg .. T_T

    ReplyDelete

This is best brooooooo!