Monday, July 11, 2011

Jerebu yang melanda KL

Federal highway
Jalan Klang Lama


Jerebu yang teruk. Gambaran dari tingkat 25 centre point south mid valleyKeadaan cuaca sekarang tak menentu. Aku balik KL trus nak demam. Skang dah ade ura ura nak selsema ni. Ade kebakaran ke kat negara seberang? Selain kebakaran dari mulut perokok²?

p/s: shoutbox dah ade balik. nama pemenang bakal diumumkan next week. bagi aku abeskan exam dulu ye? :D

10 comments:

  1. tmpt aku pong jerebu gak tadi..time lunch..ingtkn ade org fogging rumah..heheh...

    ReplyDelete
  2. hahahaha
    perli habis..
    kalau aku merokok kn
    mmg kene lah pedas tu
    hahaha =p

    ReplyDelete
  3. yik? key ell jerebu? woaahh baru tahuu -.- tace care sis <3

    ReplyDelete
  4. Abeh cane nak ngo bola ni??? mushkil2
    bukan spek je goggle pon kena bawak ni

    ReplyDelete
  5. memang jerebu pon..tu yg sy sakit smlm..uhuk..skang ni menahan sakit tekak

    ReplyDelete
  6. kat penang pun jerebu terok jugak..

    ReplyDelete
  7. jerebu ! ada berlaku kebakaran kat Sumatera -.- take care kak mira :)

    ReplyDelete
  8. mak ai .. orang merokok sampai leh jerebu cam ni ke ?

    kebakaran laa kan ..

    ReplyDelete

This is best brooooooo!