Wednesday, July 20, 2011

Senarai pemenang contest: Eh siapa Mira Edora tu?


SIOTTT TERTEKAN PUBLISH PLAK
OK TAKPE MOVE ON DENGAN PEMENANG.

3X standard Dollydle mirip muka anda di tempah khas dari The Dollydle's Cottage

2X plushie comel sponsored by Ezloveycraft


http://aidanazib.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html


http://kiwiblurr.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html

3X Gelang Crystal sponsored by Rieyah


http://nurul-hanis.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
http://benmime.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora-tu.html
http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/contest-eh-siapa-mira-edora-tu.html

2X Perfume Marks & Spencer sponsored by Yuyu


http://citerlama.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
http://coretanakhir.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html

1X Rose Hand & Nail Cream Marks & Spencer sponsored by Yuyu


http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html

1X Domo kun hp charm tempah khas dari Ezloveycraft


http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html


5 hadiah saguhati blog review dr aku sendiri. Seminggu 1 blog review
http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html http://poppyimut.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html
http://syasyahmania.blogspot.com/2011/06/aku-dan-mira-edora-minta-maaf-ada.html
http://gossipgul.blogspot.com/2011/06/mira-edora-mira-edora-mira-edora-edora.html http://tengku-boyz.blogspot.com/2011/06/eh-siapa-mira-edora-tu.html

Tahniah kepada semua pemenang. Yang tak menang tu jangan bekecik hati ye. Sesungguhnya aku dan juri juri pening kepala nak pilih yg terbaik antara 47 peserta. Sume yang join entry korang memang best!

3 rangkap pantun untuk korang sume. *ade ke 3 rangkap pantun? ahh lantakk*

Jangan lah bekecik hati,
Ade lagi rezeki dari nuffnang 
Aku buat contest dan GA lagi
Nota kecik: Para pemenang diharap dapat bagi details korang dekat email aku roxyguys@yahoo.com Sertakan nama, alamat, no tepon, link blog. Untuk yang menang dollydle, serta kan gambar yang korang nak dollydle kan.

SEMUA ADALAH PEMENANG TIADA PENGALAH - bak kata VINCE

ok thanks byeee!

26 comments:

  1. juri nak stokin mark & spencer leh?ekekekek...

    ReplyDelete
  2. omg omg omg...eksaited nih! tp citenye namaku tak tesenarai...

    TAHNIAH buat sume pemenang!


    taniah buat cik mira jgk..pasni SILA la buat lagi contest ye! beserta hadiah gempak mantap meletop...

    -senyum-

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang...fuhh..puas hati betul...sbb dpt jawapan dh..walaupon x menang..hee..hadiah menarik sgt...

    ReplyDelete
  4. wahh, tahniah kpd pemenang! anda mmg lyk! hehe~ huhu~ ok, ok.. redha..


    cik mira, thnks sbb entri sye masuk contest pling byk org tgk..

    THANKS FOR THAT >.<

    ReplyDelete
  5. hah ! sy pon bole mng ? hehe ~ tenkiuu sis mira yg somell :)

    ReplyDelete
  6. congrats winner!!!

    pergghh~! mewahnya hadiah! rugi tak join!!huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. choii~


    cite dongeng guwa menang. :P


    hahaha..thanks mira,sungguh ku terharu.dpt la perfume sebotol.M&S lg tu. ;)

    ReplyDelete
  8. haha.. tima kasih.. dapat saguhati pun jadi la.. hehe.. tima kasih..

    ReplyDelete
  9. thnx cik mira......einz tau pun coz mmber msg~heeeeee....domo!!!kawai~

    ReplyDelete
  10. tahniah kpd pemenang yang lain! hehe

    sori mira, malam ni xdapat nak send emel. emel xleh buka pulak dh. esok pagi saya try lagi tau. hehe soriiii sangat2. line problem pulak dah. emel xleh buka. :)

    nanti sy dah emel, saya gtau awak :)

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semua pemenang!!

    ReplyDelete
  12. awww..saye menangggg..alhamdulillah :) tapi http://aidanazib.blogspot.com tu blog lame saya..tak pe lah..alhamdulillah ade rezeki nak dekat dekat bulan puas nih..terima kasih kak mira..oh btw, jemputlah singgah blog baru saya, baru dua hari buat..hihi http://newbie-stalks.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Ehh nama saya menyibuk jugak kat situ T_____T First time menang, thanks MIRA EDORA ♥ *terharuuuu xD Ehh ehh tapi keliru hadiah mana yang saya dapat ni? O.O

    ReplyDelete
  14. hik3 nm sy ad..
    alhamdullilah:))
    nt sy emel.
    tengs cik mira.

    ReplyDelete
  15. alhamdulilliah saya menang.xdisangka.first time menang nie..syukur byk2..tq kak mira.ada contest jemput la sy sekali..huhuhu

    ReplyDelete
  16. saya dah send sy punye personal diri tu..sekali lg saya ucapkan tq.myb rezeki nak masuk bulan puasa kot.

    ReplyDelete
  17. wahh!! best baca entry pemenang2 semua..tp sy paling suka cite zorro!! sebab selamba jer ade zorro kt malaysia..hahaha

    ReplyDelete
  18. huhuhu..bukan sebarang zorRo ni..huhuhu..zorRo datang dari timur.
    gurau je la

    ReplyDelete
  19. eh korie dpt gelang tu
    thank aka ;D
    NT KITA KC MKLUMAT DKT EMAIL

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah...tak sangka sy slah sorg pemenangnya....tq2 many much cik mira..smoga cik mira cepat2 kawen k...

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah akhirnyer menang jugak :D thnx mira sbb pilih story scha :D

    ReplyDelete
  22. tahniah buat pemenang !!!

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah. kemenangan kali ke-3. thanks cik mira sudi inform kiwi :))

    tahniah kepada pemenang lain juga :))

    ReplyDelete

This is best brooooooo!