Friday, July 8, 2011

Untuk kamu. Ye kamu. Kamu la sapa lagi yang tengah baca ni?



Assalamualaikum..

Firstly nak minta maaf dekat perserta contest. Aku tau korang dah tunggu lama untuk aku umumkan pemenang kan? Sorry sangat² aku lambat nak umumkan pemenang. Untuk berlaku adil dengan semua peserta so juri jemputan juga aku mintak tolong review korang punya entry. So ambik masa siket. Plus, aku agak busy sekarang ni. Macam apa yang korang baca entry sebelum ni, aku di panggil untuk exam PTD. Thanks kat korang yang wish me luck. Semoga doa korang sume termakbul. AMINN. This is my first time. Balik keja aku abeskan masa untuk study. Dah lama tinggalkan zaman² exam ni. Nak kena study la pulak. Hope korang paham dan dapat bersabar ye. Tak lari hadiah korang tu :) 

Btw, aku sorok kan shoutbox sekejap. I feel guilty sebab tak balas jejak korang yang tinggalkan link dekat shoutbox. Dah lama aku tak blogwalking dekat blog korang sume. Korang yang komen entry pon aku tak sempat nak reply dan tak sempat nak balas jejak. I'm sorry. Sangat² busy sekarang. *Susun sepuluh jari. salam. Minta maap* Ikhlas dari hati aku yang tulus suci dan murni ini. Dah macam raya plak. Ala ingat time raya je ke bole minta maap? Not necessary time raya je ok. Okey aku dah merepek ni. Tolong stop menaip. Keja tak siap lagi ni. 


untuk tatapan korang. 
Nak jugak tepek padahal dah ada kt tepi tu


Ok bai 


p/s: sayang korang :)

12 comments:

  1. it's ok dear....buat la keje yg penting dulu....have a nice live dear~tc always....jgn smpai sakit2 auw...ngeeeeeeeee....

    ReplyDelete
  2. it's ok dear....buat la keje yg penting dulu....have a nice live dear~tc always....jgn smpai sakit2 auw...ngeeeeeeeee....

    ReplyDelete
  3. mke retis kn..tepek 2x le.hahaha ;D gud luck mira.Jwb exam sgguh2 cm nk jwb spm.

    ReplyDelete
  4. baekla!! sy pon agk bizi...-tbe2-syyhhh

    ReplyDelete
  5. ha sama la kita..aku pun lum umum lagi pemenang nya...sbb aku nak bc dulu entry2 tu habis2..skng bz kit la.. :(

    ReplyDelete
  6. knapa nk sorok2??ok xpe..jaga diri n good luck ok

    ReplyDelete
  7. aik, muka nmpk lain la.. tp tetap ayu lorhh.. hahaha

    ReplyDelete
  8. takpe . kak mira busy belajar . hee , all the best !

    ReplyDelete
  9. kita pon tak letak shoutbox sebab rasa bersalah tak sempat balas kunjungan

    ReplyDelete
  10. dulukan yg mn ptut dulu. yg len2 akn ada ms kmdn. i'Allah...

    ReplyDelete

This is best brooooooo!