Friday, August 19, 2011

Berjubur ngan wanita?


Entry di kala bosan. sepatutnya aku balik Seremban abes keje tadi. Tapi di sebabkan aku malas nak menghadap kerenah KTM yang asek rosak tuh aku decide balik esok pagi. So terjadilah entry bosan malam ni.



Yaya pecah kan dara dgn bf? 
Ape kejadah nye keywords macam tu naik kat blog aku ni? Blog aku suci murni gitteww. Time time bulan ramadhan yang mulia ni pon ade je orang mencari cerita cerita yang tak berapa elok.


Berjubur dengan wanita?
Lagi macam hamsap punye keywords. Ape la agaknye dorang tgh browse kat google tu kan?


Lydia Jamaluddin
Seriously aku tak kenal lagsung sama Lydia Jamaluddin ni. Kawan skolah dlu ade la Lydia Fariza. Tu pun tah kemane ilangnye.


Putus Cinta
Nak kata aku bagi tips putus cinta ke takde plak. Cuma aku ade cita pasal putus cinta dekat entry ini dan entry ini


Masquerade
Ni pon agak top gak keyword ni kat blog aku. Mungkin sebab entry ni kot dan entry ini

Cik yuyu putus cinta
Ohh emm geee. Yuyu zulakha kah yang dimaksud kan? Den pon tak tau.


Sekian entry bosan malam ini. 


p/s: Gwa tak sabar nak balik esok. Alia dah pandai jalan! 

8 comments:

  1. bejubur dgn wanita tu main korek2 jubur kot-lesbo.hahha

    yaya pecahkn dara dgn bf ek.hahahaha

    mcm2 la.. ;D

    ReplyDelete
  2. hihi..macam macam keywords kot..huhu :)
    dah lame tak singgah sini..
    selamat jalan esok :)
    semoga selamat sampai..hati hati di jalan tuu :D

    ReplyDelete
  3. aha..macam2 je..pelik2 je kuar..huk2

    ReplyDelete
  4. hahahah...mende pelik2
    ape2 jela..eh eh..alia da leh jalan?
    wehoooo...ok rindoo alia la :)

    ReplyDelete
  5. ayok .. ni bukan blog utk kanak2 ni .. hehe

    ReplyDelete
  6. Mira pasal gathering tuh jangan amik serius sangat k .. kalau ada rezeki tuh, takkan kemana .. mesti jumpa juga ..

    takdir kan indah !!

    ReplyDelete

This is best brooooooo!