Tuesday, August 23, 2011

Keputusan Peperiksaan Pegawai Tadbir dan Diplomatik (M41)



Esok 24 Ogos 2011. Ada apa dengan esok? Cer teka cer teka. Orang orang yang ambil Exam PTD sure tau kann. Makanya esok akan di umumkan Keputusan Peperikasaan Pegawat Tadbir dan Dipomatik (M41).

 

Aku cam rase biasa je nak tengok result. Macam tak rase ape pon. Tak macam tunggu result time study dlu. Huhu.  Ape ape pon tahniah untuk mereka yang lulus nanti. Dah lulus exam ni kena pegi ecam PAC plak. Banyak stage woooo. Ingat senang² je nak dapat title Pegawai Tadbir dan Diplomatik?

UPDATE:

thanks Nuraitul sebab bagi tau keputusan da di tunda. Baru baca kat portal SPA. Pegi kat web www.spa.gov.my untuk cek result dan maklumat lanjut.

11 comments:

  1. result nya kua esk. :) gud luck ye mira.nti klu ada rezeki jd pegawai tadbir jgn le lupa blnje mcD.haha

    ReplyDelete
  2. mira...

    ayah inn PTD...

    dah lama dia join...

    dlm thn 84 rasanya...

    mira amek exam PTD ke?

    ReplyDelete
  3. hee .. dapat laa, dapat laa .. nanti tak yah kerja naik ktm lg =P

    ReplyDelete
  4. mira amik exam PTD nie ek..result dah tunda la mira..tunda ke 23 sept..sbb by 10hb sept nie ada 1 lg exam khas PTD..

    ReplyDelete
  5. aku hari² jumpe PTD..semua blagak nak mampos..kalo ko jd PTD,pastu dtg kursus kt tmpt keje aku,jgn blagak² plak..hahahahaha..

    ReplyDelete
  6. PTD, semoga akan mendapat berita gembira nanti.

    Best, kan keja sebagai pegawai PTD?

    ReplyDelete
  7. hhuuhu gud luck!! klu dpt sok, banje aku

    ReplyDelete
  8. @✿....rossa alina....✿

    mmg ade yg mcm tu, tp tak semua ptd camtu cik rossa alina, yg baik2 pon ramai jugak, heheh...

    ReplyDelete
  9. harap lulus lee yee...

    good luck dear..

    nk doodle free dr sy..jom laa

    ReplyDelete
  10. kakmira! hehe

    adiela mintak izin letak gambar blog nie kat blog adiela ye..untuk Blog Day..^^

    http://adielasyahirah.blogspot.com/2011/08/blog-day-2011.html

    ReplyDelete
  11. ALL the best utk result PTD kakak ! hihi ;))) abang kita pun ptd jgak, tapi dah nk pegi PAC dah minggu ni :)

    ReplyDelete

This is best brooooooo!