Thursday, August 18, 2011

Lesson learnt #1


Jangan terlalu berangan/berharap future anda macam tu macam ni. nak kawen dgn boipren 5 thn lagi bla bla bla. Apa kata pikirkan apa yang akan berlaku esok. Macam mana kita nak buat hari esok lebih baik dari semalam. macam mana kita nak jaga hubungan kita supaya lebih happening dan wonderful. bila kita pikir kan apa yang kita perlu buat esok dan seterusnya, baru lah kite berjaya nak sampai 5 tahun akan datang. tak gitu? 



4 comments:

This is best brooooooo!