Friday, August 19, 2011

Lesson learnt #2


Lelaki tak suka bila kekasih hatinya bercakap tentang ex-boyfriend nye dahulu. Don't ever tried to talk talk talk about ur past with ur ex-boyfriend. Even time korang cite tu bf korang macam tak bape nak kisah, tp al kisahnya mereka tak suka. Sekali dua boleh la. Kalau dah bertahun still naik lagi nama ex-boyfriend mmg cari nahas la. Nak bercerita pasal ex-boyfriend boleh. Tapi tanya dia dulu. Selesa or tak if korang nak cerita pasal ex-boyfriend. Kalo dia kata tak selesa, better dont. Past is past. You with him now. And both of you happy with your relationship. Enough.

:)

penahbegaduhsebabini. T_T

9 comments:

  1. shuka la bila mira dok berkongsi tips...thanks~

    ReplyDelete
  2. setuju sangat..nnt cerita psal org lain lama2 naik minyak juga

    ReplyDelete
  3. memang sangat jarang bercerita pasal ex.. tea memang tak suka nak ungkit.. tapi kadang2 BF suka timbulkan perkara ni.. adess..

    ReplyDelete

This is best brooooooo!