Tuesday, September 13, 2011

Hairstylist Korea yang comel dan sangat awesome


Korang penah tengok Star King tak? Kat astro channel 393? Aku tepengaruh ngan Star King ni pon dari angah aku ngan kakak ipar aku la. Every saturday pkol 3.30pm mesti da tepacak depan tv. bukan aku sorang je, mak, abah, adik aku pon join gak tgk Star King ni. Die cam realiti show jugak la. Tapi bukan dok menyanyi je menari je. Memacam bakat ada. Yang penting best dan lawak. 

Video bawah ni korang mesti teruja. Especially yang free hair. Walaupun tak de subtitle English korang tengok je la hairstylist yang comel tu. Umo da 30 lebih  tapi macam 20 lebih comel gila!

Layannn...





amacam ? Best tak?

8 comments:

  1. star king mmg best!! hee...:)

    ReplyDelete
  2. akak nak tgok gak ler..hehe
    ke sesuai tuk remaja jew??...hihi

    ReplyDelete
  3. tak nak stat layan korea, nanti sangkut ..

    tapi napa yang atas ni takde subtitle .. hehehe

    korea ni sangat kreatif bab penyiaran ni .. sangat kagum dengan diorang ni ..

    ReplyDelete
  4. rambut ke tanah liat tu.senang je nk bentuk.

    ReplyDelete

This is best brooooooo!