Wednesday, September 7, 2011

Kakak kembarku Eira Syazira bakal bernikah dengan Azad Jasmin 16 September ni


Kurang 2 minggu lagi kakak kembarku (perasan) Eira Syazira akan bernikah dengan jejaka pilihan hati beliau iaitu Azad Jasmin pada 16 September 2011. Dorang ni sangat sweet okay. Selama dorang bercinta dah lebih 3 tahun ni, jarang aku dengar gosip yg yang tak best pasal hubungan dorang.

pic credit: google

Majlis pernikahan akan berlangsung di rumah Eira di Putrajaya pada 16 September ini. Tapi majlis resepsi akan diadakan pada bulan November nanti. Sepanjang dorang becinta ni tak de pon nak menunjuk² macam 2 orang yang terlepas kes khalwat tuh. Uewwww

pic credit: google

Ape pun tahniah untuk kakak kembar ku (perasan lagi) dan Azad Jasmin. Semoga berkekalan hingga akhir hayat. Kami semua mendoakan kebahagian korang berdua :) 

*kalo korang percaya Eira Syazira kakak kembar aku mmg aku nak gelak guling guling

43 comments:

  1. haah lah, muka u ade iras2 die..

    >.<

    ReplyDelete
  2. hehehe..kakak kembar ek..leh la jadi pengapit nnti kan..

    ReplyDelete
  3. phewittt! kembar ye..mmg muka cam sama pn awww..he3 ;D

    dah tu kembar dia tu bila lg? ;p

    ReplyDelete
  4. baru perasan muke korang memang sbijik giler

    ReplyDelete
  5. wah .. akak kembar tuh .. serupa ekh ? hehehe

    ReplyDelete
  6. Fuyoo, kembar kak Mira dah nak kawen. Kak Mira bila pula nak kawen? :p

    ReplyDelete
  7. haha..:)..alhamdlillah..bagus2..hope mereka berkekalan same cm cik mira yer:)

    http://sayaygpemalu.blogspot.com/2011/09/contest-cik-sara-aka-ct.html

    ReplyDelete
  8. wah..skrg kakak angkat.lepas ni adeknya tu kan...hekhek.

    mira bila nak kawen?ekekekeke...

    ReplyDelete
  9. mcm sesuai jee diorgkan...awk bila nk kawin??**soalan lari dr topik

    ReplyDelete
  10. 'kembar' mira da kawen..mira bile lg...muni doakan semoga dipercepatkan urusan itu..amin=)

    ReplyDelete
  11. haa..ahh kembar la.. dh bila lg turn mira.. hehhee

    ReplyDelete
  12. aaaah,sweetnyee diorang ^_^suke suke :D

    ReplyDelete
  13. kembar hg dah nk setel..hg bila lagi??hahahhahaha...lapaq nasik minyak nih...

    ReplyDelete
  14. Eira dgn Azad memang sweet. Semoga jodoh mereka berkekalan hingga ke akhir hayat. AMIN.. :D
    *Kak Mira bila nak kahwin? :)

    ReplyDelete
  15. Sis pernah dengar gosip pasal diaorang nie...tetapi diaorang pandai cover....

    ReplyDelete
  16. @Marya Hana kehkehkeh. i perasan sorang je u :P

    ReplyDelete
  17. @nuraitulkakak kembar tak jemput pon acane Y_Y

    ReplyDelete
  18. @laskar pelangimuahah. kembar ni tunggu kakak kembar pregnant baru kte pulak nnt :D

    ReplyDelete
  19. @Laila Majiderr sebijik ke? sipi sipi je la wak :P

    ReplyDelete
  20. @iPai Selamat hari raya ipai! haha dorang yg kateee :P

    ReplyDelete
  21. @Dianaa akk kawen bila kakak kembar ni pregnant muahaha :D

    ReplyDelete
  22. @syahirah sabri kembar nama u. eira syazira, neyra syazira :D

    ReplyDelete
  23. @Cik Bib ahaha mira tunggu akk angkat mira a.k.a kak bib ni kawen doluuu :D

    ReplyDelete
  24. @merahitujambu ahhaha sume tanye soalan yng same adoi~ ;P

    ReplyDelete
  25. @munira hashim mira tunggu adek muni la kawen kehkehekh

    ReplyDelete
  26. @ishiko huwaaa apesal sume tnye soalan yg same ni

    ReplyDelete
  27. @Mr. Straw tunggu nasi minyak hang la bole ? muahhaha

    ReplyDelete
  28. sy suka mreka brdua!!dua2 awesome!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. hahahahaha semua tanye soklan cepumas kat ko..


    semoga ko berbahagia dengan buah hati.. #hope this!!

    ReplyDelete
  30. Untunglah muka ada iras-iras artis. Hehe. Nama pun dah macam kembar, Mira Edora-Eira Syazira. :D

    ReplyDelete

This is best brooooooo!