Thursday, September 8, 2011

Dak kecik yang semakin membesar, semakin comel dan semakin cerdik


Ingat lagi tak pasal anak buah aku yg sorang tu? Alia? Dah lama aku tak cite pasal Alia kan? Sekarang Alia dah 1 tahun, 1 bulan, 8 hari. Alia dah pandai jalan tau! Suka sangaatttt. Alia baru jer pandai jalan time bulan puasa aritu. Sekarang ni dia dah confident dah jalan. Mula mula dulu asal bediri je tak smpai seminit dah duduk balik. Hehe.

Lady boss jawab tepon =P

 First time naik kereta ni


Alia dah pandai jalan

say eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 say aaaaaaaaaaaaaa

hai kakak hai abang hai auntie hai uncle

Alia bermain dengan control astro

kemain pandai menukar channel ikut suka. (Abaikan suara asing tu). Bukan control astro je dia reti tuka tuka channel, control aircond pon dia pandai on/off tahu? kalo handphone tu jangan cakap la. Memang dari kecik lagi. pantang nampak handphone sket mula la dia nak. Iphone and Ipad paling dia suka. kalo x kasi tunggu la dia jerit. HAHAH

Sayang Nur 'Aaliyah sangat²

5 comments:

  1. uwaaaaaaaaa comelll! kecik2 dah main ipad ish ish.haha

    ReplyDelete
  2. Atoto, comel betul. Macam adik Diana si Sarah tu la. Pantang nampak phone, iPhone, iPad. Semuanya dia nak. Budak kecik zaman sekarang reti pakai barang canggih :D

    ReplyDelete
  3. ya Allah! aku culik jugak budak ni!

    ReplyDelete
  4. gigi menawan..i terpikat.phewit..booking alia! :)

    ReplyDelete

This is best brooooooo!