Monday, September 5, 2011

Raya part 2 [amaran keras entry penuh gambar kahahkah]


RAYA PART 1 [click]

Haluuuuu Assalamualaikum. Semalam kemain kan tepek 2 gambar je kat entry. kemain lagi tepek gmbr sendiri pulak tuh. kemain kemain kemain apesal cam best je sebut kemain ni. Apesal ek kemain lagi ramai yg betunang time raya ni. Jeles aiii tahuuu?

Okeh mari kita layan entry yang penuh gambar raya. Raya pertama je banyak gambar.

Gadis dan bunga
Mereka adalah kazen paling rapat. Dari depan Aida(11), Atiqah(23), Adila(17), Mira Edora(24) Auww auwww ai paling muda tahu? n_n kalo dorang ni tak de mg tak happening la gwa cakap luuu. 

Gadis dan rumput
gambar tak nmpak kaki sebab kaki masing masing pakai selipar cabuk. kahkahkah

Bersama Noh hujan
Mereka adalah adik beradik. Mereka sangat happening. Ada macam Noh hujan tak yg tetengah tu? kehkehkeh

Emak terchenta <33
Sama kan tahi lalat kami? hehehe
Readyyyyy
Yeayyyyyyy. Memasing jerit time snap gambar ni. Macam la dapat dengar plak kan. HAHAH
Ini adalah sebahagian daripada family. Tahun ni ramai yang takde. Even family aku pon just kami berempat je beraya bersama time 1st raya. Abh, Mak, Aku n Ajim. Angah balik umah mak mertua dia. Along plak beraya nun jauh di tengah laut. Sob sobb. Insyallah tahun depan betambah lagi sorang dalam family aku. Boleh beraya sakan thn depan.

 Rose among the thorns. Cehhh ayat kaw
Time ni kat Seri Menanti. Tu je la satu satu nye kampung yng kitorang sume boley bergambar sakan macam dok kat kampung sendiri. Umah ni sebenarnya umah adik wan aku. Kitorang mane ade kampung. Umah wan aku kat balakang umah aku je pon. Tu pon dok kat taman. Time raya taman tu kitorang yang konker.

Hai nak bekenalan boleh?
Kemain korang. sat g komen byk lew yang tanye pasal jejaka gigi besi ni. Kannn kemain tauu. Adik sedara aku ni woii. Nak ngorat? Tanye akak sedara dia dulu. Btw adik sedara aku ni free lance photographer. Kalo rasa rasa nak photographer boley la contact dia. Bole tgk testimoni beliau :) Fiqqq akk promote ko ni fiqq. Promote untuk photographer okay. Bukan promote diri hang :P

I just love this picture
Ni raya kedua. Time ni kat umah Mak Lang. Kat paroi je. Umah mak lang taman dia orang lain tak leh challenge. Cantik okayy. Tengok la gambar tu. Tgk real life lagi cantik. Gambar ni pecah² siket. Copy dr FB pakcik aku eheh. Agak agak mane aku eh?

Gadis kampung menanti kekasih hati :)
Gadis kampung la sangatt. balik kampung baru panas siket da kecow. HAHA. By the way ceh nk gak speaking, masih belum terlambat aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua readers kesayangan aku. Terima kasih sebab sudi jenguk blog aku yang da lama tak berupdate ni. Mintak ampun mintak maaf kalau entry entry sebelum ni ada mengguris hati sape sape secara tidak sengaja.

The worst part untuk raya tahun ini adalahhhhhhhhhh AKU TAK DAPAT SATU SEN PON DUIT RAYA OKAYYYYY!!! 
T__________T

 kbai.


gmbar utk first raya. gambar second raya tak masok lagi. kalo masok mau meletop blog aku ni.
credit to my uncle Rie Saleh for those picture. :)

26 comments:

  1. memg patot la xdpt duit raya..hehe

    ReplyDelete
  2. kim slam eh..opsss..heheeh..gurau je...kemain cik mira bergambar..cantik

    ReplyDelete
  3. Kurusnye yewwwww jeles tau.
    Ehem hai abang besi. Boleh kenal? *betulkan tudung*

    ReplyDelete
  4. gambar yg last tu cantikla...mcm gambar kawen ada, mcm model majalah pn ada...view cantik, lighting pon cntik... jejaka gigi besi ke yg amik gmbr tu???

    ReplyDelete
  5. @merahitujambu da lame tak camwhore. kekeke. time ni la best hehehe thankss!

    ReplyDelete
  6. @rerehalim tu bukn kurus tu. efek berbaju kebaya. wkakaka. opss. encek boipren rere nak letak mane? hehhehe

    ReplyDelete
  7. @ku-cit Nope.. gmbr tu uncle kite yang amek Rie Saleh. ade kt entry tu nama die. :)

    ReplyDelete
  8. uncle mira tu cameraman jugak ker???

    ReplyDelete
  9. @ku-cit yerpp dia free lance :) http://www.facebook.com/azrisaleh

    ReplyDelete
  10. awww happy family :) nampak perfect je keluarga kak mira , sedikit cemburu :'D heheh ,

    ReplyDelete
  11. pergh mira..mke da sebijik sebijan iera syazira le.cucuk botox apa.haha

    mn ady?lg cun pic klu ada yg tersyg :)family mira happening la.puan emak pun ehem,mantop. :D senyuman mak manis kot.

    ReplyDelete
  12. @Mr. Straw raya biasa2 je. tak bape nak meriah pon :P

    ReplyDelete
  13. @Aqeela LaEn :3 err nape ckp cenggitu.. biase2 je qeela..

    ReplyDelete
  14. @Iz.Eusof (Abg Stalker) denggg tayah nk puji lelebih ehhh :P haha gmbr ngan tersayang takde T____T

    ReplyDelete
  15. meriahnye raya.
    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  16. laa...umur 24...mcm umur...errr..ex sy..waaaaaaaaaaaaaaaaaa.....hihi

    muka akak cam retiss...comell

    ReplyDelete
  17. mira, pembetulan: "rose among the thorns".heee

    ReplyDelete
  18. bestnya gmbaq2 diaaa! slmt hari raya :))

    ReplyDelete
  19. banyak ye kazen yang dah besar2 .. uhuh .. saya ye kazen semua kecik2 je

    ReplyDelete

This is best brooooooo!