Friday, November 11, 2011

Bila perempuan tengah angau bercinta


Penah tengok tak orang yang tengah angau becinta? Alah korang yg tgh becinta tu macam tak penah lalui saat saat macam ni kan? Saat saat yang bila

Mandi tak basah
Tidur tak lena
Makan tak kenyang
Senyum sorang sorang 
Tengok gambar pon boleh senyum sorang sorang

Aaaaaahhh nk di jadikan cite, tadi aku on the way balik dalam KTM, ade la sorang minah ni dok seblah aku. Ok, seblom die duduk tu die dok begayut kat tepon bersayang - honey la ngan boipren die. Ok fine bese la tuh kan. Pastu die dok seblah aku. Dok seblah aku die dok tgk gamba gambar die ngan boipren. Ok fine. bese la tu kan tengok gambar gambar ngan boipren. Ala korang nak kate aku bizi body la tu jeling jeling orang seblah kan? Dah tu seblah aku je mmg la nampak dgn ekor mata ku yg tajam ni. cewah.

Ok sambung. Pastu die dok scroll scroll gambar die ngan boipen die, pastu dok senyum sorang sorang. Aku rase la gambar gamba tu di ambik pada hari yang sama. tgk kaler baju ape sume same jeee. Hebat kan aku jeling2 org seblah? muahaha. Pastu pastu ade org call. adik die kot. Lepas jawab call tu die dok scroll balik gambar gambar yang sama.

Pastu pastu yang tak boleh bla nyeeeee die boleh ckp sorang sorang 













"Sweet nyeeeeee"







Astagaaaaaaaa. Aku cam er er aku salah dgr ke ape ni?Korang boleh bayangkan tak aku buat muka macam mana? Die tak de la kuat sgt ckp. Tapi kira kuat gak la aku kt sblh die boleh dengar kan?

Ok pompuan ni mmg tengah angau!!


14 comments:

  1. haha. die tgh angau sgt tuh. ehe ~

    dulu pernah gak angau, tapi bukan angau at bf. angau syok sendiri. haha ! -.-'

    ReplyDelete
  2. slm :)
    cumilnye blog .
    bahaye jugak org yg tgh angau trlebih mase brcinta . risiko dpt schizo tu tinggi . hehehe sbb ckp sorg2 senyum sorg2 .

    ReplyDelete
  3. kak..kalu saye dah wat muke annoying gile VAVI

    ReplyDelete
  4. hehe biasala weh...ko kena paham naluri perempuan tgh angau..tp tang ckp sweetnya sampai ko pun leh dgr,,tu mmg tak leh belah.haha

    ReplyDelete
  5. first time jumpe gamaknye tu kot..;p

    ReplyDelete
  6. HAHAHA..sedih dgr cte ni.kesian prmpn tu. T_T

    ReplyDelete
  7. org tgh happy.. kang time gaduh..dibaling lak henpon tuh..ekekkeke

    ReplyDelete
  8. membaca seluruh blog, cukup bagus

    ReplyDelete
  9. hek eleh minah tu... 1st date letewwww

    ReplyDelete
  10. hahahahaha serius lawak..


    elelelele mesti ko pun camtu jugak kan?? :)

    ReplyDelete
  11. lawa ke tak?kalau tak.abaikan saja..alang2 bzbody awat tak snap pic je..curi snap la.hehehe

    ReplyDelete
  12. hahahahaha..
    sumpah taleybla weh..
    hahahaha..

    ReplyDelete

This is best brooooooo!