Monday, November 7, 2011

Sebulan update satu entry kira okay la tu


Hai Assalamualaikum. Bulan September hanya 6 entry sahaja. Bulan October pula makin hebat. Hanya 1 entry sahaja. Nampak tidak kemalasan di situ? Ya mmg sangat terabai blog sekarang. Sebab musabab utama MALAS. Melawat blog orang pun tak. Apetah lagi blog sendiri yawww.

Bai de wey, reason paling kuat yang korang kena percaya adalah aku tak lagi menyewa di KL. Now onwards aku ulang alik dari Seremban - MidValley by KTM. Walaupun KTM senantiasa menaikkan kemarahan aku, tapi aku tetap meggunakannya. Oleh sebab itu aku jarang sangat nk bukak blog, mencarik idea untuk menulis. Kalau dulu time budak budak baru nak up berblog bole la aku nak cite kan segala kat blog ni. dah macam diari kehidupan plak kan. Tapi sekarang aku rasa macam dah tak sesuai je. Lagipun nothing interesting nak kongsi. Hari hari benda yang sama. keje keje keje keje. Merungut pasal keje. Keje banyak. tensen keje. Tu je lah. Kan tak best tu?

Sekarang dah bulan November. 2011 dah semakin melabuhkan tirainya. Agak agak aku punye Azam 2011 yg penah aku buat dulu tercapai tak agaknye? Kita nantikan thn depan. HAHA. Aku suka ujung tahun. Dengan harapan Bonus sebulan gaji ke dua bulan gaji ke dapat ujung tahun. TAPI hanya mimpi di siang hari la nampaknya.

Hujung tahun ni banyak Agenda. Agenda utama, my Along's Wedding. Nanti kad da siap aku jemput korang sume datang ye. Tp bukan aku la yg kawen. Along aku yg kawen. HEHE. Baju untuk along kawen aku da siap tempah. tunggu siap je. Kan Along kawen aku yg over gituuu.
Okay lah. Saje menunjukkan muka kat cni. Ye lah da lame korang tak jejenguk blog aku yg da besawang ni kan. Kasi up sket la kat dashboard korang tu. HAHA.

Encek kekasih dah tido. Saya mahu tido jugak. Kenapa esok kerja?


6 comments:

  1. huhuh aku paham..aku pun da hilang spirit of blogging..ahaks..penat kot

    ReplyDelete
  2. setahun sekali pon ok jugak...nak lagi gempak, seumur hidup sekali...baru power....arharharhr

    ReplyDelete
  3. pindah je la kl...ktm memang amat menguji kesbaran yang menipis bak kulit bawang

    ReplyDelete
  4. huhhh same lah macam aku tapi kalo mood nak berbelog tu dtg,mmg asyik update je la manjanggg..kikikiki/...

    ReplyDelete
  5. nsb baik semangat iz nk mencarut di blog ada la jgk,cuma turun naik turun naik je.wah..da p berulang lak dr seremban ke Mv.mst ada apa2 ni.hmm

    ReplyDelete

This is best brooooooo!