Wednesday, December 21, 2011

Kawen kawen kawen


Hai. Assalamualaikum. Hujung tahun ni musim orang main eh? Eh main? Orang main kawen kawen. Haih la korang. Aku blom abes ayat lagi la. Okay okay mintak maap sbb dah lama menyepi kan diri. 

So last weekend kami (?) attend wedding classmate time Degree dulu. Kawan kitorang yg pertama kawen dikalangan kami dalam kelas tuh. Ape aku taip ni? Da lama tak menaip merepek dah macam tenuk merepek. 

Semenjak due menjak tiga menjak dan empat menjak ni aku suke benor tgk org kawen a.k.a mendirikan masjid. Seronok tahu? Feeling2 macam aku la kt tmpt dorang. kehkehkeh. Ok lah. lets picture beginnnnnnnnnn

Taraaaaaaaaaaaa


Suami and Isteri yang dah berlepas ke Bali. Honeymooooon katenyee.
(Quality gambar tak bape baik dgn menggunakan hp sahaja)

The 'kumbang' dikelilingi wanita wanita jelita. (ceh)

 Wanita wanita jelita bergathering (ceh lg)

Wanita jelita ini bergambar dengan bunga konon macam suwit suwit gitu

 Nak jugak nmpak pintu gerbang tu kan Sabbbb. Kan dah kocik je kite dlm gmbr ni. 
Tapi nape aku lagi tinggi eh? opssss. larikkkk 

 Tetibe terjumpa dengan coursemate time Diploma. Riena ni dari dulu aku adore die woi. Tapi aku tak ckp la kan kat die. Kulit die halus tulus bersih jer! Okay kat cni dia je jelita. Aku tak. Kan gomok aku tu. Y_Y



Cerita di sebalik gambar di bawah. 

Aku: Ala syg, amek gmbr skali jee. please please.
Dia: Ye la ye la. Sekali je tau.

Dan hasilnya seperti gmbr di bawah.


Biasa la kan. Pompuan kalo amek gamba mane la nak cukup skali. Mesti 2 3 4 5 kali smpai die rase gmbr tu cantik. Padahal same je kan? Dan seterusnya aku mntk tlg lagi cik sab amekkan gmbr kami utk kali ke-2. Dan hasilnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 Y________Y

Aku: Ape ni sygggggg. eeeeeeeeeeeeeee suke sgt buat muka time amek gambar. isssssssssshhhhh. burok dah gambarr. *&&%^&%@^%^# (membebel)
Dia: Tadi kata amek gambar sekali je kan? Sape suh amek gambar smpai 2 kali.

Aku: *#*&*$&(*#&* (hampehhhhhhhhhhhhhh punye pakweee)




9 comments:

  1. alah, psgn dlm gmbr yg last skali tu biler nak kawen? hihi XD

    ReplyDelete
  2. dengar2 org tu da nk tunang. :)cepat2 le..bnd baik.

    ReplyDelete
  3. hahahahaha sekali dia buat muka daaaaaaaaaa..

    ReplyDelete
  4. cepat la langsungkan!! nk bagi adiah cekelat jer..hat 20sen tu..hahahah

    ReplyDelete
  5. lepas ni mira pulak kan?yeuuuuuwww...wah, tu abg stalker kata kamo nak bertunang?benar dong?hehe....

    ReplyDelete
  6. hoii cik.kalo la ko taw kulit muke ak dh tak seindah dlu.sedih.sobs.anyway thanx untuk pujian.ko pn cantik ok.hihi :)

    ReplyDelete
  7. pelamin simple and sweet je..like :)

    ReplyDelete
  8. alolo sweet lah awak yg jelita nih..eh?

    hehe..

    salam kenal :)

    ReplyDelete

This is best brooooooo!