Sunday, January 29, 2012

B2B - Merisik day

Hai assalamualaikum. Selamat pagi!!

Semalam adalah hari yg sgt2 bermakna buat aku & #futurehusband . Apabila 2 family bertemu utk berbincang perihal kami. Seriously aku shaking gile time dorang smpai.

Smlm around 8.45pm mcm tu ady dgn fmly die smpai. Memula cadangnye fmly aku just adik beradik aku je lah kan. Sekali kau p.lang, m.lang, m.long, wan, p.teh, n m.the pon dtg skali. Can u imagine kemain ramai plak kan? Cian abh #futurehusband . Tp alhamdulillah sumenye berjalan lancar. Lupe nak amek gambar okay!!

Oh yaaaa btw, surprise #futurehusband menjadi malam tadi. Senanye ktorang cadang x de pon nak kasi2 cincin kan. Cadangnye nk berbincang jer. Skali time bncng2 ape sume kan abh die kuar kan cincin. Tp sblm tu aku borak2 ngn awin (adik #futurehusband ) pastu awin ckp "akk kalo cincin tak muat tu salahkan abg ady. Cincin tu size awin tu. Hehe" I was like errrr ade cincin plak ke? Nk terjerit plak kan aku kt ctuu. Ngeeeee kalau #futurehusband ade dpn aku time tu mmg aku dah cubet2 dahhh. Heeeee thank you syg!! ^_^




Alhamdulillahh. Mcm x percaya kan? Tido senyum smpai ke telingaaa. Hehe. So ktorang akn tunang dlm bulan 8. Insyallah minggu raya. 2 minggu slps raya mungkin?

Soo let's start our planning for tunang pulak ye syggg. I love you sooo much. Thank you again. ^_^
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

This is best brooooooo!