Sunday, January 15, 2012

B2B - Perbincangan pertama

Assalamulaikum. Selamat pgii. Smlm aku gentle gle ckp ngn mak pasal nak tunang ni. Mulanye cam takot gak ah. Lama gak aku amek masa nak start ckp. Ckp ngn mak. Abh tido time tu. x tau la abh dgr ke tak.

Ok mulanye cmni. Kitorang (aku & #futurehusband ) plan kalo tunang mmg nk 2thn. Paling maximum nk ckupkn sumenye. Then aku ckp kt mak, kalo merisik raya tahun ni, tunang raya thn dpn, n nikah raya thn dpn lagi 1 boleh x? Mak ckp mabuk ke ape merisik - tunang lame2. Awal2 da kne reject. Ok plan ke-2 tunang dlm thn ni. Maybe lps raya. (time tu adik beradik #futurehusband sume ade. K.ita pon ade jugak. Then tunang ikat 2thn. Mak memula tak setuju. Mak ckp sethn. Pstu aku ckp la, sethn mmg x ckup mak nk kumpul duit segala. Pastu mak ckp, takpe kak, ckp mulut sethn.. Then nt kalo x boleh kte adjust la sethn lebih.. Pastu aku cm ok la kan. Then aku ckp kt mak. Ape kate kte ckp mulut 2thn tp kalo time tu, boleh dicepatkn kte cptkn la. Ok mak setuju. Phewwe~ lega aku.


Selesai satu masalah. Skang tunggu #futurehusband plak ckp ngn mak abh die. Aku takut je plan ktorang ni mak abh die x setuju. Hurmmmmm. Semoga dipermudahkan semuanye.



Amin.

No comments:

Post a Comment

This is best brooooooo!