Sunday, January 29, 2012

Eksiden



Bederau darah aku bile dapat call dr #dearfuturehusband ckp die eksiden dan lagi bederau dpt mms gmbr ni dr #dearfuturehusband. Tengok keadaan keta kenmain teruk lagi ha. Macam dah langgar kereta ngn kereta.

Tapii kereta langgar lembu. Sape salah? Lembu ke keta? Nk tegelak pon ade, risau pon ade. Haihh la. #dearfuturehusband sila drive elok elok yerrr. Jgn bwk laju2 sangattt.

Nak saman lembu mane boleh. Saman tuan lembu yg biakan lembu die merayap tak tentu arah. Kan dah kena langgar patah kaki sebelah. Aku syak lembu tu mesti gemok gile. Sbb tu keta #dearfuturehusband teruk macam tu.



Alhamdulillah #dearfuturehusband tak ape2. Itu pentingnyeerrr PAKAI SEAT BELT!

Akhir kata sila pandu berhati hati. Ingatlah org yg tersayang.
posted from Bloggeroid

13 comments:

  1. Lorh! nasib driver takde pape luka..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah tak da ape2.hati2 di jalan raya.tak kira la drive ke jalan kaki ke tak pun naik bas.peringatan utk diri sendiri.

    ReplyDelete
  3. rs nya nampak kete ni td tepi jalan.futurehusband pakai seluar pendek kaler hitam putih belang2 rsnya.baru kene td kn?kt sg petai la.

    ReplyDelete
  4. isk teruknye kete...seb bek kak mira punye future husband elok ja~

    ReplyDelete
  5. isk teruknye kete...seb bek kak mira punye future husband elok ja~

    ReplyDelete
  6. so lembu tu ok?

    :D

    hi cik mira.. :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah baik2 saja...bila nk kawin??

    ReplyDelete
  8. pehhh dasyat gileerrr..kesian kat lembu tu.. ;p

    ReplyDelete
  9. langgar kucing pon leh eksiden terok.. apatah lagi ngan lembu yg gagah tuh eh miraaa.. extra careful next time!!

    ReplyDelete
  10. wahhh...eksident...cian ye... :(

    ReplyDelete

This is best brooooooo!