Sunday, February 26, 2012

Member belog bertunang. Siapakah blogger itu?


Assalamualaikum. Tadi bekesempatan untuk ke rumah rakan belog yang aku rase korang pon kenal kalau aku sebut nama. Tapi kalo tak kenal pon takpe. Boley bekenalan terus ke belog beliau. Nasib la die pon dok Seremban jugak. Boleh tahan dekat la jugak dengan umah aku. Tapi masuk ni baru 3 kali je kot aku jumpe dia. Sekali time aku dtg open house raya umah dia. Sekali dia datang open house raya umah aku. Dan kali ke-3 time die betunang ni. Hihi!


Time ni aku baru sampai. Dalam jam 10.45 pagi. Kononnye aku nak datang kol 9.30 pagi. Kenmain text dia ckp nak dtg sewal mungkin nak tengok die besiap dari mula sampai abes. Last² dkt kol sebelas jugak aku sampai.

 
Taraaaa.Korang kenal tak?  Kenal tak kenal tak kenal takk??? Ni la dia pemilik Belog Cik Aish. So sekarang korang dah kenal? Entry baru die meletops woi. Pasal G-string. Opss. Aish ko sangat cantik hokayyyy. Aku jelly ni weh. jeles jelly jeles jelly. Ngaaaa rase nk cecium kaw. opsss lagi.

 
Aku dapat rasekan aura kenevesan ko time nih. Homaigad. Acane time aku nanti.? ko dok seblah temankan aku okey?  Ehem jari besinar sinar. Silau mata aku. '=.=

 Dapat fotographer yg gegile. Tepakse pakai sepek jadi cikgu kejap. kehkehkeh.

 Depan cermin pon voleyy

Hantaran fresh flower yg awesome. Korang yang nak kawen nak betunang tu bole la tempah kt aish. Dia memang amek tempahan utk wat hantaran ni. Huhu. Aish, kalau aku tempah kt ko dapat diskaun tak? Bahahaha.

Ni la PP epal cik Aish kite. Selamat bertunang kat koang berdua. Semoga tabah menempuhi segala rintangan dan cabaran selama bergelar tunangan orang ni. Semoga kekal hingga jinjang pelamin dan ke akhir hayat. Insyallah!

I'm happy for you aish. Nanti time ko kawen, aku jadi pengapit ko boley? KAHKAHKAH.

Eh btw, sonok bersesi fotografi tadi. ai rase macam retis tadi yu.

Ok Aish & Hidher. Tahniah skali lagi untuk korang
:)

 

14 comments:

  1. wawawaaaa...selalu jgak terjah blog dia...comel & cantik sangat diaaaaa=)
    patut la lama jgak dia xup entry..rupanya busy pasal nak tunang:))

    ReplyDelete
  2. @amranaiman mekasih. opss. bukan ai yang tunang. kekek

    ReplyDelete
  3. thx ye sbb dtg td ye Mira Edora :D
    utk pengapit ppuan rasa nye still ade kosong lagi tu..:p

    ReplyDelete
  4. @laskar pelangihehe busy keje + tunang. tu yg kami tak berupdate blog. heheh

    ReplyDelete
  5. @hidheryusof same same encek hidher. jiwang jugak awk ni yer. kehkehkeh. yang pasal pengapit tu ai main main je yuuu malu aii hwehwehwe

    ReplyDelete
  6. wahhh.. cik mira pon pergi ke engagement cik aish tuh.. ehhehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti pegii. Dkt ngn umah hehehe amek berkat sket. Hwehwehwe

      Delete
  7. @Aisyah Ahmad hehehe kalo bole secepat mungkin. Hehe insyallah..

    ReplyDelete
  8. lawa la cik aish tu...suka gk g blog dia.adore sgt dgn hantaran yg dia selalu wat..

    ReplyDelete
  9. Nantikan kemunculan gambar official majlis pertunangan tadi di www.facebook.com/proxymediapro

    Mosabiro Safwan :)

    ReplyDelete
  10. kamu pun lawa jugak..cam pelakon nama eira tu... hehehe

    baru nak terjah blog cik aish yang cntik..jelez..hehehe

    ReplyDelete
  11. kn da agak..gile la,skandal pun da tunang.ni yg sdh ni T_T cun plk aish tetbe.hahaha

    ReplyDelete

This is best brooooooo!