Monday, January 23, 2012

Berbincang dan berbincang



Hai assalamualaikum. bertemu lagi kite di rancangan BRIDE TO BE. Setelah habis perbincangan antara kami berdua, at last pagi tadi ady dah cakap dgn abah die pasal majlis pertunangan kitorang. Syukur alhadulillah. Mak abh dia dah setujua. malah lagi advance hingga perbincangan majlis pernikahan kami nanti :) 

Ok lets we start for our engagement day. Setelah mendapat persetujuan kedua-dua family, dan setelah ady berbincang dengan abah (ady), fmly sebelah lelaki dgn kata lain my future father in law & my future mother in law akan datang ke rumah pada minggu hadapan, bersamaan 28 Januari 2012 (malam Sabtu). Mungkin hanya Mak & abah ady je yang datang. or else Awin (adik) dia skali.Tapi ady tak masok umah la kan. Dah habes perbincangan baru die masok kot? Aku pon tak bape sure sgt. Takpe nt encek Google bantu.
As wut we discuss. Pertunangan kami insyallah akan berlangsung pada minggu selepas raya. Tarikh belum ditetapkan lagi. Kalo macam mak ckp 1/9 (Sabtu) minggu ke-2 raya. kalo abh ady cakap raya ke-3. itu aku lepaskan kat kedua-dua family utk decide time perbincangan nanti.

Aku sangat excited. Terharu pun ada. Mau nangis pon ada. Alhamdulillah. Boleh aku start list for our Engagement day kann? :)



2 comments:

This is best brooooooo!