Sunday, April 29, 2012

Hidup lebih ceria bila bergurau senda

Aku tak reti kalau relationship yg skema. Er skema bagi aku tu mcm er er gurau kasar x bleh. Maksudnye gurau kasar siket da nk kecik ati. Aku ape ade hal. Time masing masing mood baik vongoks, vangangs,vodoh sume dah bese dah. Kene dan mengenakan dah lali dalam relationship ktroang. Tu sume yg menceriakan idup kami. Kadang kalo ckp tepon kat umh ckp ngn si dia tejerit jerit. Mak ingt ktorang gado. Padahal tak ponn. Mmg kitorang cenggitu.

Fb di hack, twitter aku di hack oleh encek kekasih sendiri dah lali dah. Memula tu geram la kan. Tp da bese dah. Die kene kan aku, aku kene kan die blk, die kena kan aku lagikk smai aku x mampo nak kena kan balik.Hahaha. Smpaikan member2 kt fb tu da tau la kalo status pelik2. Kehkehkeh

Tapikk kalo mood masing2 tak baik ko bagi la satu pekataan bongoks, mmg la tacing kenmain lama. Padahal time mood baik takesah pon kann.

Mak ckp 'kak, ckp ngn ady tu elok2 siket. Nt da terbiase terbawak2 smpai kawen nt' err baik la mak. Tp kitroang bedue mmg cenggitu cane? Nk romantik2 dpn org tu xde maknenye laa. Dpn kengkawan lagi laaa dok kene dan mengenakan.

Motip aku merepek bagai cmni? Xde motip senanye. Rase nak menaip mlm ni. So merepek la ikot sukaaaa.

K bai.

3 comments:

  1. haks..aku tau..ko suka romantik dlm bilik tdur je nnt kan? ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete

This is best brooooooo!