Monday, September 17, 2012

Engagement | Official photographer | Hus Fotografia


Haiiii. Kite da bole tengok sume gambar² dari offical photographer kite. *semalam sibuk nak nagis² sebab tak dpt tengok gmabr* Thanks kat adik sedara kite Dila Ahmad sebab pinjam kan laptop beliau tadi. 


So our official photographer is HusFotografia. Dia adalah freelance photographer. He love photography. So dia buat part time untuk shoot gambar sane sini. Umur dia baya² kitorang je. So kitorang macam selesa la bekerja dengan dia. Heeee 

Moh la layan gambar. Tapi kite letak siket je la. Agipon gmbr ni kite yang edit. tak superb macam photographer kite. 


menunggu rombongan pihak lelaki

awk nak munge? hekhekhek

L: Will you marry me? P: Yes I do *blushing* 

The ring

Cincin di jari manis
Alia nak posing atas pelamin jugak mak lang

DVD yang Hus kasi mengandungi 726 keping gambar. Kite perlu memilih 150keping gambar untuk dimuatkan dalam album. Tahu tak betapa juling mata aku nak pilih gambar satu satu? Kalau boleh aku nak masukkan sume.Sebab sumenyeeee cantikkkk!! Tapi pasrah la. Sebab dalam album hanya untuk 150keping gambar sahaje T_T

Okeh sekian sahaje gambar yang terpilih untuk publish di blog tersayang. Tunggu album siap pulak. So far kite sangat berpuas hati dengan gambar² dari Hus Photographia. Service dia pon kitorang suka. Sebab macam tak segan² sangat la bergambar. He he he. 

Rasenye ni last entry pasal engagement kot? Kot la. Kalau ade lagi lepas ni maafkan sayeee :P

Babai!

Halah. baru tringat! Kite ngan tunang kite tak amek gambar pon dgn photgrapher kiteeeee.  



15 comments:

  1. Replies
    1. thanks dear! cincin awk pon cntik jugak :D

      Delete
  2. congratzz darling! mesti xsabaq kan nak kawen...? ct doakan segalanya dipermudahkan.. ameen.. btw, sume pic gojes3, n i like sejuta kali.. ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ct. Heeheh like sejuta kali? Meh nk hug sejuta kalo plak kekeke

      Delete
  3. tahniah! gambar cantik, cincin cantik, orangnya pun cantik.. hihi.. :)

    ReplyDelete
  4. mira dah kawen? OMG! what did i miss? bila ade bf? bila kapel? bila bertunang? bila kawen? wow.... lama sungguh tak join dunia blogging.


    wow, i still shock, btw, slamat pengantin baru mira. maaf lewat wish. tahniah. kemana hanimoon? ehehehe... ;)

    btw, mira semenjak dah kawen, muka berseri2. ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Ejamm! Its not weddingg lor. Engagemenr only.. Kan title engagement tu ;P mira pon da slow blogging sblm ni. Xde mende nak cite. Skng bru ade benda nk cite. Huahuahua

      Delete
    2. ouh belum ea? ehehe excited sgt nak comment, ehehe...

      btw congrat...

      bilanya kawen?

      t dah kawen, cepat2 dapat baby...

      boleh pinjam. ehehe

      Delete
  5. wah cantik2..bila majlis kawen awak??

    en3 terbaru: http://syierahalf.blogspot.com/2012/09/my-wedding.html

    ReplyDelete
  6. mira, cam ne contact dgn fotographer ni? dia area seremban gak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nope. Die org kl dear. Cube search fb die hus fotografia :)

      Delete

This is best brooooooo!