Monday, September 17, 2012

*nangis*


Kite da dapat gmbr dari official photographer. Kite nak kena pilih 150 gambar untuk di muat kan dalam album tunang kite. Kite dapat DVD tu ari jumaat lepas. Eksaited tau nak tgk. Kite usha siket² time kat opis. tapi tak tenteram tgk kat opis. sbb ade je mata memandang. 

Pastu kite eksaited lagi nak tengok kat umah mak cu malam tu. *umah mak cu kat gombak ade kenduri*. dah tengah malam camtu kite suh adik sedara kite bukak kat cd player die kan. Pastu tak boleh read *nangis* kecewa. Pastu kite bukak kat PC kat umah makcu. Boleh bukak. Tapi kite nak tilik satu satu gmbr. Macam tak de privasi. Kite tengok sekali imbas je gambar² tu. 

Balik umah dengan harapan dvd player kat umah bole la read dvd kite ni. 1st dvd player. x boleh bace dvd ni *nangis* 2nd dvd player *along punye* bole bace dvd ni tp kekejap hang. 3rd dvd player *angah punye* Langsung tak kuar gambar. *nangis*

Ngadu kat encek tunang. kite nak laptop baruuuuu huwaaaa *nangis lagi* pastu encek tunang cakap, pinjam la laptop dila *cousin kite* kalau die dtg umah esok. Pilih dr laptop die je. Kite ingt nak transfer ke pendrive. Tapi kite rase pendrive kte tak muat nak masukkan sume gmbr dari dvd ni. Sebabnye siyes banyak gile gambar. Bak kate photographer tu "Gambar korang dah macam gambar kawen dah ni" HA HA HA. Dia yang suggest kn kitorang pose camne camne. Kite ngan encek tunang mane gheti pose pose ni.

Ok sekian saje luahan hati kite utk malam ni. Kite blum cite lagi pasal official photographer kite kan? Nanti kite da bole tgk gmbr² nye and da dapat album dari photographer tu kite story ok? Yang penting photographer kitorang best! 


2 comments:

  1. Dah...dah...takmo nanges2 k?nani tak comel daa...hehehe...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee tak nangis dah. dah dpt tgk. yeyay!

      Delete

This is best brooooooo!