Wednesday, October 10, 2012

White Studio


Okeh ni pengalaman pertama aku ngan encek tunang pegi photoshoot cenggini. White studio. Tapi tak bape studio sgt la. Sebabnye time ni kat Pameran Pengantin kat AEON Bandaraya Melaka (cite pasal pameran i update later yeah). Tgh² concourse yg ramai orang boleh tgk dari atas tu nak amek gmbr posing sane sini. Mak malu nokss. 


Time aku post gambar ni kat Instagram orang ingat aku amek gambar utk pre-wedding. Takde maknenye nokss. Awal lagi kot. Bukan nye aku nak kawen ujung tahun ni ke ape. Oh btw aku dapat photoshoot white studio ni FREE. Sebab aku amek package dari photographer tu. Photographer mane? Nanti ceq ceta kat lain entry okeh. 



Sangat la rasa macam kayu time bergambar ni. Dah ar dedua tak reti nak posing². Kena plak posing depan orang ramai. Memang kayu la jadiknye! Nak bergambar suit suit depan orang ramai lagi la tak reti. KAHKAHKAH. geli mak.  

2 comments:

  1. comel. okay la tu. kalau kite lagi kayu. gmbar kompem skema habis. hikhik.

    ReplyDelete
  2. comel laa..awak mcm makin berisi ni cik mira..cayok2...hehehe.apa pon korg sweet

    ReplyDelete

This is best brooooooo!