Monday, November 12, 2012

11.11.12


Bulan november ni kenmain byk event. Every week ade je kawan kawan kawen. Ade je sedara mara kawen. Ade je besday2 fmly. Besday2 kawan. Nak lagi minggu lps kan. Tarikh cantik punyaaa. So smlm adelah big day one of my fren time UiTM Segamat. Which is blogger jugak @Cik Chaha.

Macam biasa minah ni mmg sukaaaa sgt pink dr dlu aku knal die. Hehe. So wedding pon dia amek tema pink yg sgt suit dgn dia. Oh ye. Dia nikah hari sabtu. 10.11.12 amboi. Cntik tarikh. Anniversary cantik ah nt. Hehe 



Ni la bride yg gojes dan bride to be yg selekeh -.- . Kawan sekatil sebantal sepinggan makan segossip dan memacam se lah kan. Aku dlu time busan2 kat blk msti dtg melepak blk ecah dgn ita. Pastu mula la begosip.

 
Bride-to-be, bride, pengapit

Kami betiga dari UiTM Segamat. Satu kolej. Lain2 blk. Dan lain2 course. Weh korang ingt tak kes paling besar kte bongkarkan dlu? Hahah. Nak gelak je bila aku ingt balik wehhh. Oh ye. X de gmbr time pengantin besanding. Aku gerak dlu. Sbb nk g sepupu encek tunang kawen plak. Sorry ecah!

Bride&Groom-to-be with the gorgeous Bride! 


 Thanks encek tunang sbb sudi tmn g kawen kawan saye ini. Heeeee. 

Untuk ecah, selamat pengantin baru babe.Selamat menempuhi alam rumah tangga. Semoga tabah menghadapi apa jua dugaan yg mendtg. Semoga kekal ke akhir hayat korang berdua. Ecah, akhirnya babe. You find your mr right setelah bemacam2  yg ko lalui dlu. HUGS! love you!

p/s: thank utk korang yg komen kt entry sebelum ni. Tgk gmbr ni yg dah di edit pon mcm ape je kan? Jerawat terletak di pp di sebalik tudung T_T Huuu. Muka kusam sgt! 


4 comments:

  1. semalam sy pegi..tp lewat..kalau tak dh jumpa awak kan cik mira..hehehe...=)

    ReplyDelete
  2. alololooo.. bestnye dapat dtg time tu..aku xdapat nak datang..huhu.. weh, aku amek gambar ko. HAHAHAHAHAHAHAHA.. nah!! http://miszrossa.blogspot.com/2012/11/ecahs-wedding.html

    ReplyDelete
  3. wahh sangat cntek penganti.. memg banyak la org kawen nak hujung tahun kan..budak2 cuti

    ReplyDelete

This is best brooooooo!